Sorina Iufu
Sorina Iufu este un cofetar pasionat de dulce și lavandă. În anul 2018 a luat prima dată contact cu lumea fascinantă a deserturilor urmând cursurile de cofetar în cadrul unei renumite școli de cofetărie din București. A realizat stagiul de practică în cadrul Athene Palace Hilton, acolo unde a integrat pentru prima dată lavanda în deserturi, tortul cu lavandă fiind realizat mai apoi și in cadrul emisiunii găzduite de Marius Tudosiei. A continuat să stea aproape de lumea deserturilor ca asistent în cadrul cursurilor de cofetărie din școala pe care a urmat-o. Acolo a învățat ce înseamnă organizarea, seriozitatea și respectul față de produsele realizate. Alături de mentorii din cadrul școlii, a reușit să își dezvolte treptat tehnicile de lucru. Astfel că în 2021 a deschis primul laborator de cofetărie, unde realizează deserturi pe bază de comandă și dezvoltă produse noi, inspirația fiind de preferințele consumatorilor și specificul sezonului. ,,Cel mai mult mă inspiră oamenii pe care îi ascult și încerc să îi ghidez către ceea ce li se potrivește cel mai bine.