0769 041 711 0735 275 040 info@dallesgo.ro
0735 275 040
0769 041  711
info@dallesgo.ro
Get 10% extra OFF on Porto Summer Sale - Use PORTOSUMMER coupon - Shop Now!

Silvia Bogdan

Silvia Bogdan

Antreprenor, Learning Architect & Consultant
Silvia este un consultant experimentat, pasionata de educatia prin inovatie. Cu peste 25 de ani de experienta de lucru, s-a dovedit a fi capabila sa proiecteze si sa livreze ateliere interactive, programe de invatare de inalta calitate si initiative de schimbare personala dar si organizationala. Traiectoria profesionala a Silviei imbina ingenios experienta practica in inginerie, managementul resurselor umane, antreprenoriatul in educatie si livrarea de programe educationale.

Intr-o lume in care Millennials si Generatia Z sunt omniprezente in piata muncii si mai implicate in societatea civila, cu atat mai importanta devine misiunea Silviei. Continutul educational pe care il creeaza si livreaza presupune parcurgerea unui proces de invatare prin abordare inter-generationala, axat pe explorare, gandire strategica, cartografierea realitatii si bineinteles, combinarea inovativa a ideilor. Silvia crede in schimbul de experienta intre generatii si in puterea personala de auto-depasire, indiferent de varsta oamenilor.

Are propria afacere din 2006 (Disruptive Thinking), este creatorul conceptului SEIF Scoala de Bani (pentru BCR), este membru executiv in board-ul Scolii de Valori (ONG in domeniul educational) si al Viitor Plus (ONG in domeniul sustenabilitatii mediului). Continutul educational financiar, DisruptiveFinanceEducation, a fost livrat pana in prezent catre 1.000 profesori de educatie financiara, 600 persoane fizice (in cadrul unor seminarii organizate in mediul corporatist), 300 traineri acreditati pe metodologia SEIF Scoala de Bani.