Robert Mihăilescu
Robert Mihăilescu s-a reprofilat în anul 2015, fiind la bază inginer cartograf. A fost mereu pasionat de nișa de fine dining/Michelin şi a activat doar în restaurante de acest gen. A început în Cluj, ca ajutor de bucătar, însă a promovat rapid. După 3 luni, a fost numit bucătar de linie, iar după alte 3 luni era deja şef de tură. A avut o ascensiune rapidă, deoarece a studiat şi s-a documentat mereu, investind timp şi bani în cărţi şi stagii de pregătire. A activat mai apoi într-un hotel de 5 stele, după care a plecat la Oxford, unde a muncit timp de un an într-un restaurant recomandat în ghidul Michelin. Din Oxford, destinul l-a dus la Copenhaga, iar de acolo s-a întors în ţară, unde a lucrat la cele mai bune restaurante din Cluj, Pastel, alături de Bogdan Dănilă (primul român care a obţinut o stea Michelin, la New York), Baracca (multiplu câştigător al titlului de cel mai bun restaurant din ţară) sau Cabinet de Vin&Cocotte, unde a obţinut 2 bonete în ghidul Gault&Millau. A activat şi pe partea de evenimente, împreună cu Ciprian Tătaru. Ultimul său periplu in străinătate a fost anul trecut, la Stuttgart, unde a fost într-un stagiu de pregătire pentru sushi, iar în momentul de faţă este executive chef la un restaurant cu specific japonez, în Cluj-Napoca (Sushi on fire). Iar sezonul trecut a participat şi la emisiunea Chefi la Cuţite.