Mălina Manolache
Mălina și-a descoperit mai întâi pasiunea pentru gătit, iar mai apoi, pe cea pentru cofetărie. În timpul studenției în Marea Britanie, ea preluat un restaurant și a început să facă primele dulciuri acolo.
Întrebată care este desertul său favorit, Mălina ne-a spus că „Din păcate am intoleranță la gluten, însă tot eclerurile cu vanilie îmi răman preferate!”
Acum, Mălina se laudă cu o experiență de 7 ani în cofetărie și de 3 ani ca formator, responsabilitate pe care și-a asumat-o în timpul pandemiei.
În opinia ei, un cofetar de succes trebuie să fie agil, dispus și capabil să ducă la bun sfârșit mai multe sarcini concomitent și să aibă o imaginație bogată. Cei care urmează Cursul de Cofetărie DallesGO trebuie să vină înarmați cu răbdare și concentrare pentru a extrage cât mai multă informație.
„Provocarea cea mai mare a meseriei de cofetar este că ziua are doar 24 de ore!”