0769 041 711 0735 275 040 info@dallesgo.ro
0735 275 040
0769 041  711
info@dallesgo.ro
Get 10% extra OFF on Porto Summer Sale - Use PORTOSUMMER coupon - Shop Now!

Madalina Stoica

Madalina Stoica

Absolventa a Scolii de Bijuterie Contemporana Assamblage, Madalina Stoica s-a facut remarcata de-a lungul timpului printr-o viziune aparte asupra bijuteriei si prin creatiile sale spectaculoase. Colectiile designerului au fost expuse si apreciate atat in tara, cat si in strainatate, in Suedia, Franţa, Olanda si Spania, la targuri de bijuterie si evenimente de profil. De asemenea, a absolvit cursuri de metal clay, fuziune sticla-Argila de Metal din cadrul Art & Jewelry School. Madalinei Stoica creeazabijuterii ALTFeL, de unde si numele dat brandului ei, iar fiecare piesa care prinde viata in atelierul ei are in spate o poveste si transmite un mesaj.
“Toate bijuteriile mele, de la concept pana la productie, sunt lucrate manual, folosind tehnici traditionale, fiind astfel piese unicat sau in serie mica. Acest lucru inseamna ca bijuteriile create sunt piese originale, manufacturate intr-un mod personalizat fara a tine seama de tendinte, ci doar de personalitatea purtatorului.”
Madalina Stoica lucreaza cu materiale pretioase (aur, argint) in combinatii neconventionale cu metale neferoase ca alama, cuprul, bronzul si pietre semipretioase sau pretioase.