Iulia Mădălina Movila
Iulia Mădălina Movila, poreclită de prieteni si clienți Brioșica, lucrează, oficial, în acest frumos domeniu al cofetăriei de 5 ani, însă cu tot atâția ani înainte de deschiderea laboratorului, a experimentat de acasă pe familie, prieteni si cunoscuți, sute de rețete și tehnici de lucru. Prima ei locație, Brioșa Mov, a fost inaugurată în decembrie 2017. Între timp, a deschis un alt punct de lucru într-o zonă centrală a orașului Bacău. Înainte de a începe propria afacere a urmat un curs acreditat de cofetar – patiser la Școala Comercială din Bacău, după care, de-a lungul timpului, a făcut și alte specializări, printre care merită menționat cursul lui Antonio Bachour – votat inclusiv in 2022 cel mai bun cofetar din lume si Peter Remmelzwaal, cofetar al Casei Regale din Țările de Jos. „Meseria de cofetar este, cred eu, printre cele mai frumoase și mai creative cu putință, însă presupune și un grad ridicat de dificultate în toate aspectele ei. Cu toate acestea, eu cred că laboratorul nostru de cofetărie are potențialul de a “cuceri” întreaga lume, one cupcake at a time”.