0769 041 711 0769 041 709 info@dallesgo.ro
0769 041 709
0769 041 711
info@dallesgo.ro
Get 10% extra OFF on Porto Summer Sale - Use PORTOSUMMER coupon - Shop Now!

Ileana Vrejoiu

Ileana Vrejoiu

Ileana Vrejoiu este un om norocos din toate punctele de vedere: are o familie frumoasa, doi copii minunat, prieteni calzi si sinceri, colegi dedicati, capabili si buni coechipieri, face lucrurile care ii plac si ii aduc satisfactii. Optimismul si pozitivismul sunt trairi care o insotesc permanent in viata personala si in activitatea profesionala, facand din ea un om motivat si plin de speranta.

Un avantaj incontestabil pentru cariera ei il constituie faptul ca a avut si are aproape oameni care au ajutat-o  sa evolueze, sa isi doreasca mai mult si sa nu renunte atunci cand apar obstacole.

Domeniul de activitate in care a capatat experienta de-a lungu timpului este: Bucataria Romaneasca si Bucataria Internationala.

A obtinut primele cunostinte in domeniul artei culinare imediat dupa terminarea liceului, cand a urmat primele cursuri de bucatar. Primul ei job in domeniu a fost cel de asistent de bucatar la un restaurant cu specific romanesc, unde s-a obisnuit cu ritmul rapid de lucru impus de numerosii clienti care frecventau restaurantul si numeroasele evenimentele organizate in weekenduri. Dupa aceasta prima experinta, a trecut de la bucataria romaneasca la cea italieneasca, greceasca, elvetiana… la bucataria internationala.

De-a lungul timpului, a avut sansa sa lucreze cu bucatari experimentati si inovatori in arta bucatariei internationale, oameni de la care a avut ce sa invete si care i-au insuflat placerea, bucuria de a profesa aceasta meserie, devenind pentru ea o pasiune. Toate aceste cunostinte acumulate au ajutat-o sa se integreze si sa coordoneze echipele de ajutoare de bucatar si bucatari formate la diferitele restaurante unde a lucrat. Chef la Epoca Steak House and Wine Bar, Ileana duce cookingul la un nivel maxim de profesionalism.

“Altfel spus, va astept cu drag la programele de pregatire profesionala pentru care voi asigura rolul de formator. In scopul bine definit de a impartasi concepte, teorii, practici si idei care sa ne sustină tuturor dezvoltarea profesionala.”