0769 041 711 0735 275 040 info@dallesgo.ro
0735 275 040
0769 041  711
info@dallesgo.ro
Get 10% extra OFF on Porto Summer Sale - Use PORTOSUMMER coupon - Shop Now!

Gabriela Maalouf

Gabriela Maalouf

Gabriela Maalouf este specialist in parenting, dezvoltare emotionala si personala, expert in programare neurolingvistica, trainer, psihoterapeut si Fondator Pro Education Academy – Ghidul Familiei Implinite.
Are in portofoliu numeroase colaborari, ateliere si conferinte sustinute, precum si campanii umanitare menite sa aduca zambetul pe buze copiilor. Ateliere de parenting tinute de ea, in cadrul puternicelor companii si branduri din marile industrii (Orange, Engie, ING, Danone, Secom, Petrom, Carrefour etc.) aduc multa stabilitate si claritate in viata echipelor si a angajatilor care doresc sa-si atinga potentialul maxim si sa gaseasca un echilibru intre cariera si viata personala.
De mica a fost pasionata de parfumul si culoarea Orientului si de-a lungul carierei a avut ocazia de a prezenta si produce un numar considerabil de emisiuni culturale, realizand ca spiritul oratoric o caracterizeaza pe deplin. Spune despre ea ca iubeste sa vorbeasca, sa asculte si sa aduca siguranta in sufletul si mintea celor care o aud. O fire deosebit de ambitioasa, Gabriela a fost mereu aplecata spre studiu si formare profesionala continua.
A lansat in Romania teoria Parentingului Personalizat, combinand diverse teorii specifice, plecand de la practica si ajungand la teorie. Atelierul de Parenting ”Ghidul Familiei Implinite” este proiectul de suflet al Gabrielei pentru ca ii ajuta pe parinti sa aiba o comunicare cat mai frumoasa cu copilul lor, relatia parinte-copil fiind importanta in cresterea si dezvoltarea acestuia.