Enzo Di Vita
Enzo Di Vita a moștenit pasiunea pentru arta culinară de la mama sa, care mult timp i-a fost mentor. Acum, are o experiență de 30 de ani în domeniul bucătăriei, o bună perioadă de timp petrecând-o peste hotare, învățând tehnici și rețete noi. A început de jos, precum majoritatea chefilor renumiți. A fost spălător de vase timp de doi ani, iar mai apoi a avansat, ajungând acum unul dintre cei mai apreciați bucătari de la noi din țară. A ales să se întoarcă în România, unde și-a continuat activitatea la cel mai înalt nivel. Acum conduce bucătăria restaurantului ce aparține hotelului Ibis, din Timișoara. Coordonează echipa, stabilește relații cu furnizorii, pregătește meniul, comenzile, face programul pentru echipă, în funcție de evenimentele ce au loc la hotel și de gradul de ocupare al hotelului. “Am reușit să ajungem în punctul în care totul să fie organizat, echipa strâns legată și cu o vechime deja în bucătărie. Acum e mai simplu să luăm decizii împreună, fiecare să își dea cu părerea și să ajungem la cea mai bună decizie, nu suntem șef și subalterni, suntem toți egali și asta ne ajută să avem o echipă făină. Îmi plac provocările și să împărtășesc cunoștințele mele și cu ceilalți”.