0769 041 711 0735 275 040 info@dallesgo.ro
0735 275 040
0769 041  711
info@dallesgo.ro
Get 10% extra OFF on Porto Summer Sale - Use PORTOSUMMER coupon - Shop Now!

Eli Adam

Eli Adam

Eli Adam este stylist vestimentar format in bancile Dalles Go acum 10 ani (Stylism РIncepatori, cu Irina Markovits si Stylism РAvansati, cu Ovidiu Buta), iar de atunci fiecare experienta de styling reprezinta pentru ea o noua acreditare.A inceput  in Craiova, prin organizarea unui targ de design vestimentar (CoolHunting AFFAIRS) si a dezvoltat un proiect extraordinar ce a incurajat consumul de design romanesc prin deschiderea in acelasi oras a unui concept store cu creatii apartinand designerilor romani din toata tara (Style Affairs).

In 2018 a castigat “Descopera-ti frumusetea” o emisiune-concurs dedicata stylistilor pe care Eli Adam a si castigat-o, fiind declarata “Stylistul anului 2017” de catre juriul format din Ovidiu Buta, Venera Arapu si Stephan Pelger. Anul urmator, a participat la un alt concurs destinat stylistilor, “Duelul Stylistilor”, organizat de Answear.ro si Elle Romania, pe care de asemenea l-a castigat fiind desemnata “Stylistul anului 2018” de catre juriul format din Maurice Munteanu, Roxana Voloseniuc, Ana Morodan si Mara Coman, premiul constand in semnarea unui editorial fashion in revista Elle. De-a lungul timpului, munca ei a ajuns sa fie creditata si in alte publicatii scrise (Cosmopolitan, Alist Magazine, Luxury Magazine), precum si online (Vogue Italy, Touch Magazine).

Intre timp a reusit sa capete o experienta considerabila in televiziune, bifand pana la ora actuala mai multe productii difuzate de postul PRO TV: “Canta acum cu mine”, “Visuri la cheie”, “Masterchef”, “Masked Singer”, “Ferma vedetelor”, “Vorbeste lumea”. La “Masked Singer” Eli Adam a avut ocazia pentru prima oara sa si creeze costume de scena pentru baletul emisiunii, ea absolvind si cursul de Design Vestimentar – Incepatori, cu Lena Criveanu. O experienta draga ei este cea din industria cinematografica, pana in prezent avand in portofoliu 2 filme romanesti (“Sa nu uiti pana diseara”, “Pup-o, ma! 2”), dar si 2 seriale la care s-a ocupat de episoadele-pilot (“Vlad”, “Hashtag School”). Pe sufletul ei este si lucrul cu artistii din industria muzicala romaneasca, avand la activ mai multe colaborari cu Lora, Vunk, Alexandra Stan, Jorge, Ioana Ignat, Adda, Andreea Balan, Tudor Chirila, dar si cu vedete, in general: Catrinel Menghia, Gina Pistol, Adelina Pestritu, Anamaria Prodan.