Elena Stancu
Elena Stancu a avut dintotdeauna pasiunea pentru gătit și prepararea diverselor dulciuri. La început însă, ea a lucrat ca și tehnician dentar, până să se decidă la o schimbare completă de carieră și să facă din pasiunea ei un full-time job. De doi ani, are propriul său laborator în Sibiu și zeci de clienți se înghesuie zilnic pentru a-i gusta prăjiturile.
Elena crede că cea mai importantă calitate pe care un cofetar trebuie să o aibă este pasiunea, urmată de răbdare și curiozitate pentru a descoperi și încerca mereu noi arome, texturi și tehnici. Ca orice domeniu, lucrurile se schimbă de la o zi la alta, iar concurența te forțează să te asiguri întotdeuna de calitatea produselor tale. Ca și provocări în domeniu, Elena crede că poate fi ușor să îți pierzi motivația, dar, dacă îți dorești cu adevărat să reușești, te vei redresa rapid.
„Cursanții DallesGO ar trebui sa se „înarmeze” cu curiozitate, interes și întrebări, pentru ca eu să îi pot îndruma.”, ne povestește ea, nerăbdătoare să predea studenților Cursului de Cofetărie DallesGO.