0769 041 711 0769 041 709 info@dallesgo.ro
0769 041 709
0769 041 711
info@dallesgo.ro
Get 10% extra OFF on Porto Summer Sale - Use PORTOSUMMER coupon - Shop Now!

Diana Culescu

Diana Culescu

Diana Culescu detine diploma de Licenta in Peisagistica si o diploma de Master in Dezvoltare Urbana Integrata.  Incepand cu anul 2006, odata cu terminarea facultatii, a activat in calitate de coordonator de proiecte pentru ATU – Asociatia pentru Tranzitia Urbana, dezvoltand astfel colaborarea inceputa pe parcursul anilor de studiu.
In anul 2008 a devenit membru al Asociatiei Peisagistilor din Romania – AsoP. Aceasta pozitie i-a conferit si statutul de membru asociat al organismelor profesionale internationale, respectiv International Federation of Landscape Architects, European Region (IFLA Europe) si International Federation of Landscape Architects (IFLA).
In 2015 a obtinut titlul de Doctor in domeniul Horticulturii pe baza tezei „Elaborarea unei metode de analiza a calitatii spatiilor verzi urbane”, iar din iunie 2016 ocupa pozitia de Presedinte in cadrul asociatiei nationale a peisagistilor din Romania.
Ca urmarea a interesului profesional si a experientei acumulate cu privire la vegetatia din mediul urban, incepand cu 2018 Diana Culescu a devenit membru asociat al International Society of Arboriculture (ISA).
De-a lungul timpului a colaborat, in calitate de cadru didactic asociat, cu Specializarea Peisagistica a Facultatii de Horticultura a Universitatii de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara Bucuresti. Din aceasta pozitie a coordonat o serie de ateliere de specialitate precum si elaborarea a numeroase lucrari de diploma in cadrul acestei specializari.
De asemenea, implicarea sa activa in sectorul ONG din 2005, prin proiecte, ateliere de lucru, conferinte si alte activitati, reprezinta un alt mijloc pentru a atrage atentia publicului larg asupra aspectelor referitoare la peisaj si mediul inconjurator.