0769 041 711 0735 275 040 info@dallesgo.ro
0735 275 040
0769 041  711
info@dallesgo.ro
Get 10% extra OFF on Porto Summer Sale - Use PORTOSUMMER coupon - Shop Now!

Claudiu Serban

Claudiu Serban

Claudiu Serban este unul dintre cei mai experimentati manageri din industria mass-media si editoriala, cu o cariera de 15 ani in functii de conducere. Numele lui este legat de prestigioase marci mediatice de lunga durata, precum Revista TV Mania, Unica Magazine, Gazeta Sporturilor, Capital și Evenimentul zilei.
El imbina pasiunea pentru afaceri cu pasiunea pentru jurnalismul de afaceri, fiind ancora TV si producatorul Capital TV, cel mai popular spectacol de afaceri din Romania, cu cele mai mari numere de audienta.
Din pasiunea pentru antreprenoriat si continut, si-a infiintat propria afacere, o agentie de comunicare, CLS Media, axata pe marketingul continutului si povestirea, reunind o echipa de comunicatori cu experienta.
Claudiu Serban are o experiență solida in Management, in special in industria Media & Publishing. A ocupat postul de Director General la Editura Evenimentul si Capital si Director General adjunct la Ringier Romania, unde a proiectat și coordonat lansarea unor proiecte editoriale de succes.
De asemenea, a fost implicat si in industria cinematografica, ocupand functia de vicepresedinte executiv al marketingului si comunicarii la studiourile de film din Bucuresti.