Cătălin Cioltea
„Îmi place foarte mult ideea de a fi profesor, pentru că îi pot ajuta pe oamenii care vor să exceleze în acest domeniu”.
Cătălin Cioltea vine cu o experiență de 10 ani ca bucătar, dintre care 5 ani i-a petrecut în Danemarca, perfecționându-se în bucătăria franceză și nordică. Ulterior, a mers în Cluj, unde a profesat într-un bistro și a putut învăța și mai în detaliu arta preparatelor tradiționale franceze.
În familia lui se gătea zilnic și încă de atunci, Cătălin era curios să afle ce stă în spatele fiecărui fel de mâncare, de aceea, nu se dezlipea de lânga mama și bunica sa când găteau. Și astăzi, cei dragi au rămas un stâlp de susținere în viața lui și contribuie la motivația zilnică de a deveni și mai bun.
Cătălin este deja la a treia experiență ca profesor și abia îi așteaptă să împărtășească ce a învățat cursanților DallesGO. Întrebat de ce e nevoie pentru a reuși în această meserie, el ne-a mărturisit că „Un bucatar bun ar trebui în primul rând să fie disciplinat și să urmeze toate regulile învatate pe parcursul lui de bucătar. Trebuie să fii pasionat și să îți placă această meserie, chiar și atunci când vrei să renunți.”