Bogdan Monahov
Bogdan s-a indragostit de lumea cofetariei inca din liceu si marturiseste ca este singurul din generatia sa care a continuat pe acest drum. Dupa liceu, a continuat sa se perfectioneze in acest domeniu, dupa care, mai bine de un deceniu a fost consultant tehnolog la o multinationala norvegiana, acolo unde preda concepte de prajturi pentru lanturi de supermarketuri din mai multe tari din Europa. A lucrat apoi in mai multe cofetarii, iar anul trecut s-a decis ca e timpul sa isi deschida propriul business. Asa a aparut cofetaria Marshal care este un vis implinit, dupa 20 de ani de activitate in acest domeniu. Este o afacere in care a pus mult suflet si a reusit sa creeze un paradis al deserturilor. Pavlova cu smantana sau ciocolata, diplomat frantuzesc, profiterol, mini eclere cu diverse arome, toate sunt realizate in laboratorul propriu, din ingredinte de calitate, prin tehnici moderne de cofetarie, dupa retete proprii, perfectionate in ani de experienta, pe care acum o impartaseste si cursantiilor DallesGO Braila.