Arnold Romanescu
Arnold Romanescu, pasionat din copilărie de bucătărie, și-a început cariera în Brașov acum mai bine de 20 ani, după care, timp de 5 ani, și-a perfecționat abilitățile gătind în Marea Britanie, la două pub-uri britanice cu tradiție. În prezent este Executive Chef la un restaurant în centrul Brașovului, un loc cu mâncare locală și povești de luat acasă și proprietarul unui studio culinar, Arnie’s fiind locul pe care l-a creat din pasiunea de a găti şi din dorinţa de a împărtăşi trucuri, secrete şi reţete culinare.Împreună cu el veți descoperi secretele din bucătărie și pasiunea pentru gusturi și arome.
Celor ce le place să se “piardă” în bucătărie printre arome, oale şi ingrediente, ce vor să înveţe reţete şi tehnici de artă culinară, realizând bucate mai mult sau mai puţin sofisticate. Le place să experimenteze reţete din bucătăria internaţională în timp ce ascultă o muzică bună, pe când aromele se dizolvă încet în tigaie sunt invitați în bucătăria lui Arnold Romanescu.