Anca Costârnache
Anca Costârnache este chef cofetar la una dintre cele mai cunoscute cofetării din Iaşi, La Rosa. A deschis acest business în urmă cu 12 ani şi de atunci a fost într-o continuă perfecţionare. A urmat şapte masterclass-uri şi nu are de gând să se oprească aici. Pasiunea pentru cofetărie i-a insuflat-o soacra ei, care este maestru cofetar. Stând pe lângă ea, din curiozitate, a început să experimenteze. Odată ce a văzut reuşitele, s-a implicat din ce în ce mai mult până a ajuns un adevărat profesionist. Tradiţia și rețetele maestrului cofetar Rodica Costârnache sunt duse mai departe de către Ancuța, aşa cum o alintă toată lumea. Cu aceeași determinare și dorință de a realiza cele mai bune produse, a reușit să îmbine tradiționalul cu modernul. Astfel astăzi cofetăria La Rosa se mândreşte cu produsele create în laboratorul propriu ce conțin cele mai bune ingrediente, începând de la producătorii locali, până la ciocolata fină din Belgia, fie ele clasice, moderne sau reinterpretate.“Îmi place foarte mult să fiu actualizată cu tot ceea ce înseamnă cofetăriile la nivel internaţional. De la nume până la produse toate au fost create cu dragoste în familie. Iubirea este ingredientul cheie. Este important să ai curaj şi încredere în ceea ce faci. Cofetăria nu este foarte grea, dar are foarte multe ascunzişuri pe care trebuie să le descoperi”.