Alexandru Paraschiv
Alexandru Paraschiv a avut primul contact cu bucătăria la doar 17 ani, atunci când a descoperit acest domeniu, alături de chef Dan Prodea, în cadrul Viva Club Galaţi. De atunci, îndrăgostit de arta culinară şi atras de valorile insuflate de diferiţi chefi, şi-a continuat parcursul în restaurante în stilul gourmet (Bordeaux şi The Livingroom), vase de croazieră (MS SEINE COMTESSE în Franţa), complexe hoteliere de mare capacitate (Pirates Resort Mamaia), live cooking show-uri, dar si pub-uri mici ce pun mare preţ pe calitate ( King’s Pub Galaţi). Totodată am reuşit să obţin performanţa unei medalii de argint la EuroToques Black Sea Fish Festival 2022, jurizat de Enrico Derflingher, bucătar la Casa Roială Britanică. “Viitorul îl privesc cu speranţa că voi aduce în Galaţi un concept de cooking artizanal alături de oameni de calitate din domeniu”.