0769 041 711 0769 041 709 info@dallesgo.ro
0769 041 709
0769 041 711
info@dallesgo.ro
Get 10% extra OFF on Porto Summer Sale - Use PORTOSUMMER coupon - Shop Now!

Despre noi

0
Profesori
0
Cursuri Sustinute
0
Cursanti

Cine suntem?

Platforma de cursuri after-work DallesGO s-a nascut in 2010, intr-o zi pe care, in mod natural, o asociem cu noile inceputuri si cu schimbarea: 15 septembrie. Cladit din pasiune si consolidat din dorinta de a descoperi oameni pasionati si de a le oferi contextul și oportunitatea de a invata, creste si de a isi duce hobby-urile creative la nivel de start-up si business, DallesGO este in prezent cea mai cunoscuta platforma de cursuri interactive din Bucuresti, devenind un etalon pentru excelenta in educatia alternativa, contemporana.

Cursurile sunt destinate persoanelor conectate la tot ce este nou, care vor sa-si transforme pasiunile in hobby-uri sau profesie. Profesorii au cariere spectaculoase, disponibilitatea si dorinta sa transmita mai departe know-how-ul lor, fiind profesionisti reputati in domeniile pe care le reprezinta. Ne dorim sa recrutam talente si sa le promovam. Cursurile sunt interactive si iti dau ocazia sa iti probezi in timp real aptitudinile, sa dezvolti proiecte creative de impact si sa beneficiezi de networking intr-un context benefic profesional si social. Fiecare curs are o finalitate concreta – fie o expozitie, o activare online sau un proiect specific.

Trei motive care fac diferenta

PROFESORII. Creat din pasiunea pentru dezvoltarea personala in industriile creative si conceput ca un spatiu de learning, de auto-descoperire si de networking cu profesionisti din industria creativa, DallesGO continua sa creasca, oferindu-le cursantilor sai experiente din ce in ce mai interactive si o educatie profesionala prin excelenta. Nu intamplator, pentru cursurile after work de la DallesGO inca de la inceput am ales ca profesori cele mai sonore nume din zona industriilor creative – practicieni cu charisma si reputatie profesionala puternica.

METODA DE LUCRU. Cursurile sunt interactive si ofera un context puternic de networking si exercitiu, intr-un mediu racordat la tendintele actuale din industria creativa.

FINALITATEA. Cursurile DallesGO au o finalitate concreta in cadrul fiecarui modul ales, tradusa prin proiecte speciale (campanii de PR si online, prezentari de moda, shootinguri fashion&beauty, expozitii sau implicarea in evenimente partenere DallesGO).