0769 041 711 0769 041 709 info@dallesgo.ro
0769 041 709
0769 041 711
info@dallesgo.ro
Get 10% extra OFF on Porto Summer Sale - Use PORTOSUMMER coupon - Shop Now!

DallesGO Talents

Comunitatea Dalles GO numără anual peste 12.000 de cursanți. Toți cei care ne trec pragul sunt mereu dornici să învețe, își cultivă pasiunile și vin din cele mai diverse domenii de activitate. Mulți dintre ei își schimbă viața și cariera, cu ajutorul cursurilor noastre.

De multe ori, la finalul sezonului, se nasc echipe creative care trec de granița cursurilor. Cursanții de la Design vestimentar apelează la ajutorul colegilor de la Make-Up, Hairstyling, Modeling și Fotografie, pentru a-și prezenta colecțiile de final de an. Profesorii de la Marketing Online și E-commerce recomandă absolvenți clienților lor pe diverse proiecte pe care nu au timp să le onoreze, iar cei de la Design Interior apelează la creativitatea cursanților care arată interes crescut pentru amenajări, atunci când volumul de muncă le solicită acest lucru.

În plus, unii dintre absolvenții Dalles GO și-au găsit locul în echipa noastră și sunt acum, la rândul lor, mentori!

Pentru că interacțiunea de la cursuri sudează echipe, naște planuri și colaborări, ne-am dorit să prelungim efervescența aceasta creativă și după încheierea celor trei luni de cursuri. Așa a luat naștere Agenția de talente Dalles GO! Prin intermediul ei, cursanții noștri își pot găsi proiecte la care să lucreze încă din perioada cursurilor, pot forma echipe creative pentru proiecte de viitor sau de ce nu, pot căuta colaboratori pentru propriile companii.

Înscrie-te în agenția noastră de talente, pentru a fi mereu la curent cu oportunitățile ce apar în domeniile care te pasionează.

Ai învățat de la cei mai buni? Rămâi printre cei mai buni!