0769 041 711 0769 041 709 info@dallesgo.ro
0769 041 709
0769 041 711
info@dallesgo.ro
Get 10% extra OFF on Porto Summer Sale - Use PORTOSUMMER coupon - Shop Now!

Business to Business

B2B_v2

Reprezinți o companie și te întrebi ce poate face DallesGO pentru tine și angajații tăi?! În urma unui research amănunțit asupra culturii organizaționale, profilului angajaților și obiectivelor de business, îți garantăm că putem găsi cea mai potrivită soluție pentru nevoile companiei tale.

DALLESGO este cea mai importantă platformă de cursuri afterwork din România, singura cu o gamă de cursuri atât de variată, de la cele din zona hobby, la cele axate pe specializare profesională. Cursurile noastre acoperă peste 80 de domenii, de la Design la Business și Dezvoltare personală. Avem cea mai bună expertiză din România în ce privește trainingul profesional. Toți lectorii noștri sunt profesioniști de top, recunoscuți în domeniul în care activează.

Oferte custom made pentru orice tip de business

Odată ce aflăm care sunt nevoile companiei tale, suntem în măsură să îți facem o ofertă 100% personalizată. Nu doar că putem adapta programa cursurilor existente pe platforma DallesGO pentru a se plia pe cerințele tale, dar dispunem de toată infrastructura necesară pentru a organiza cursuri noi, în domeniul tău de interes. Ești la un telefon distanță de a organiza cel mai tare teambuilding de business pe Management, Marketing Online sau E-commerce, alături de noi.

Infrastructură completă, în centrul orașului

Deținem singurul sistem profesional de transmitere a cursurilor live online, în regim de televiziune. Echipele noastre de profesioniști, compuse din cameramani, producători, operatori și regizori permit transmiterea live online a peste 50 de cursuri săptămânal, la cel mai înalt nivel audio-video, ce pot fi urmărite de oriunde și de pe orice smart device.

Avem filiale în 20 cele mai importante orașe ale țării, în spații centrale complet echipate pentru a organiza cele mai tari workshopuri pentru angajații tăi. Cei mai buni profesioniști din marile orașe ale României au acceptat invitația de a deveni mentori DallesGO și de a contribui astfel la dezvoltarea comunității din care fac parte.

Cea mai vastă rețea de profesioniști este acum la dispoziția ta

Agențiile noastre de comunicare, amenajări și organizare de evenimente DallesGO Talents și Design Masters te pot sprijini în planurile tale îndrăznețe. Cei mai buni absolvenți ai cursurilor DallesGO lucrează îndeaproape sub îndrumarea profesorilor lor, la implementarea de proiecte noi.

Platforma noastră permite și organizarea de team buiding-uri extraordinare pentru companii. O seară de cooking cu un chef renumit, acompaniată de o degustare de vinuri sau poate o sesiune amuzantă de Public Speaking care să vă scoată din zona de confort, dar să vă lase și cu informații prețioase despre susținerea unui discurs în public sunt doar câteva dintre propunerile noastre.

Dacă doriți să vă prezentăm pe larg oferta noastră educațională, sunați la 0769 041 711 sau scrieți-ne pe adresa info@dallesgo.ro pentru a discuta termenii unei colaborări cât mai avantajoase pentru compania dumneavoastră.

FORMULAR CERERE OFERTA