Liviu Lambrino
Liviu Lambrino este Chef ambasador Electrolux Romania încă din 2015, specialist bucătar cu experiență în gastronomia de înaltă calitate, trainer certificat pentru bucătari profesioniști. Fost șef al departamentului de cercetare și dezvoltare și al canalului HORECA la COA pe specializarea tăieturi și produse artizanale, carne rară. Cu experiență de lucru cu staruri, restaurante gourmet si fine dining, pop-up events precum și diferite proiecte TV și media. Este Absolvent al Institutului Paul Bocuse, Lyon pentru programul Master In Leadership and Culinary Innovation. Câștigător a două medalii de argint și două medalii de bronz la concursuri culinare internaționale în 2015 (restaurant meniu vegetarian/wine pairing/2 black box) și cel ce a reușit să elaboreze meniuri excepțioanle, planuri de mâncare pentru restaurante & bistrouri – Ana Hotels, Fior di Latte, Ancora, The Grill, AISB, Ergo, Si Lounge, Vadu Retreat Resort, fitocracy și altele. Acum Liviu și-a construit o reputație de succes datorită creativității sale, combinațiilor surprinzatoare de gust și abordarii sale neconventionale.