0769 041 711 0769 041 712 info@dallesgo.ro
0769 041 711
0769 041 712
info@dallesgo.ro
Get 10% extra OFF on Porto Summer Sale - Use PORTOSUMMER coupon - Shop Now!

Constantin Onuţ

Constantin Onuţ

Constantin Onuţ lucrează în domeniul bucătăriei de 12 ani. Consideră că a avut noroc să colaboreze cu chefi foarte buni. A muncit întotdeauna cu pasiunea şi cu dăruirea necesară pentru a avea o ascensiune rapidă în carieră. Deşi a trecut prin toate secţiile, de la curăţatul a sute de kilograme de cartofi zilnic până la poziţia de Head Chef. Însă, crede că rolul definitor a fost Chef de Partie, unde a învăţat cu adevărat să stăpânească foarte bine tehnicile de gătire şi să îşi dezvolte totodată o paletă gustativă vastă.  Printre locaţiile unde a lucrat se numără pensiunea Atra Doftana (Head Chef), Valea Verde Retreat (Head Chef), Golden Eagle Express (Executive Chef), un tren de lux de acelaşi calibru precum Orient Express, având traseul prin Alpi, iar în prezent este Executive Chef la Ramada, în Slatina şi Head Chef la Muse, în Târgu Mureş. „Atunci când gătesc mă bazez foarte mult pe grija faţă de tehnicile aplicate. Încă de caâd am avut prima mea poziție de bucătar de linie, am căutat să îmi îmbunătățesc tehnicile cu fiecare preparat gătit, deși repetam aceleași 20 de preparate. Ca bucătar este foarte important să îți dorești ca fiecare element gătit sa fie făcut cu precizie, fără compromisuri, sa iasă exact aşa cum îl vizualizezi în minte, cu alte cuvinte perfect”.