0769 041 711 0735 275 040 info@dallesgo.ro
0735 275 040
0769 041  711
info@dallesgo.ro
Get 10% extra OFF on Porto Summer Sale - Use PORTOSUMMER coupon - Shop Now!

Mirela Mateescu

Mirela Mateescu

Mirela Mateescu este dovada vie ca gusturile se educa. Corporatista inraita, Mirela a descoperit aromele vinului in urma cu 7 ani cand, dupa ce punea pe hold deadline-uri, sedinte de department si targeturi lunare, mergea la diverse degustari de vin care aveau loc in oras in diverse wine-bar-uri si restaurante. Pasiunea pentru vin i-a deschis si o pofta imensa de cunoastere astfel ca a revenit pe bancile scolii. A urmat cursurile prestigioasei academii britanice Wine and Spirits Education Trust pana la nivelul 3, un curs de somelieri, un curs de degustatori la ADAR. Iar in prezent este studenta la Masterul Tehnologii performante, Management si Marketing Viti-vinicol organizat de USAMV Bucuresti.
“Dar cea mai buna scoala dupa parerea mea este degustarea. De aceea incerc sa ajung la cat mai multe degustari, lansari de vinuri, targuri de vin si marturisesc ca de mai bine de 4 ani nu exista vacanta sau plecare in strainatate care sa nu includa o vizita la una sau doua crame”, declara Mirela Mateescu.
Iubesete vinul, despre care spuna ca ii stimuleaza incredibil de tare curiozitatea si creativitatea, ceea ce-si doreste sa starneasca si in viitorii. De altfel, este curator de vin al casei de licitatii Artmark si jurizat in concursuri nationale de vin (Centura de Roze-uri, Premiile de Excelenta Vinul.ro, Concursul National BIB).