0769 041 711
info@dallesgo.ro

COOKING AROUND THE WORLD

CURS ACREDITAT

Te invitam intr-o calatorie fascinanta in bucatariile planetei! Fiecare curs inseamna o noua destinatie, in care cunosti nu doar retete speciale, ci si moduri de viata diferite si oamenii extraordinari care le traiesc.

Vom face impreuna mici incursiuni in cultura si traditiile popoarelor, vacante virtuale din care sa invatam cate ceva despre ce si cum mananca oamenii prin lume, cum gatesc, care sunt particularitatile fiecarei bucatarii. Experimentam gusturi, ingrediente, texturi, arome, idei.¨Vor fi 12 saptamani de bucurie a gustului, de extaz al papilelor, de exaltare a simturilor. In urma lor nadajduiesc sa las oamenilor pofta de gatit, de incercat, de depasit bariere de orice fel. Vreau sa ne antrenam instinctele si sa le cizelam, sa ne educam comportamentul din bucatarie astfel incat sa scoatem tot ce-i mai bun in noi” isi propune Marius Tudosiei, un chef pasionat, pe care curiozitatea pura l-a impins sa incerce mereu ingrediente noi, tehnici noi, retete noi, filosofii de gatit cu totul noi. Doar in ultimii patru ani a experimentat peste 1000 de retete si din fiecare marturiseste ca a invatat cate ceva.

Vino sa iei parte la cursurile de gatit!

Modulul Incepatori are 12 saptamani si costa 4.800 lei, achitabili in 2 rate*
Modulul Avansati are 12 saptamani si costa 5.600 lei, achitabili in 2 rate*
Modulul ITALIA by PATRIZIA are 12 saptamani si costa 5.600 lei, achitabili in 2 rate*
Modulul COFETARIE are 12 saptamani si costa 5.400 lei, achitabili in 2 rate*
*In urma reducerii de 50%, pretul cursului de Cooking – Modulul Incepatori nu va mai fi de 4.800 lei, ci de 2.400 lei pentru plata integrala.
Poti plati si in rate, beneficiind de un discount de 20%, achitand astfel 3.840 lei.
Pretul pachetului de Cooking Incepatori plus Avansati plus Cooking Italia by Patrizia cu promotia 3 in 1 – PACHET COMPLET este de 5.600 lei pentru plata integrala.
Curs acreditat de Ministerul Muncii si de Ministerul Educatiei

PARTENERI:
image description image description image descriptionaliraalira