0769 041 711
info@dallesgo.ro

CURSUL DE INTERIOR DESIGN AVANSATI

Programa

Scopul final e de a realiza cel putin un proiect de amenajare, care sa ne recomande pentru posibile colaborari viitoare. Datorita parteneriatului intre Kika si DallesGO, vom face practica in showroom-ul Kika, reamenajand spatiile de expunere din magazin.

I. Rezidential – Tema: Apartament cu un dormitor

Curs 1
Brief. Tema de proiectare. Fisa Clientului. Evaluarea locuintei. Masuratorile. Releveul. Bugetul. Agenda designerului. Putina psihologie. Furnizori si branduri.

Curs 2
Desen tehnic 2D, Creion. Planul. Fatada. Sisteme de cotare. Reguli si simboluri. Planul de mobilare. Furnizori si branduri.

Curs 3
Inspiratia. Cconceptul. Moodboard-ul. Propunerea finisajelor, luminilor, mobilierului si accesoriilor. Furnizori si branduri.

Curs 4
Desen tehnic 3 D, creion. Axonometria. Bucataria. Baia. Furnizori si branduri.

Curs 5
Completarea proiectului in vederea punerii in opera. Detalii de executie. Calculele de necesar. Materialele si produsele, cu caracteristici. Furnizori si preturi. Demonstratia bugetara.

Curs 6
Prezentarea si evaluaria proiectelor.

II. Rezidential – Tema: Casa P+M

Curs 7
Brief. Tema de proiectare. Fisa clientului. Bugetul. “Citirea” planurilor de arhitectura. Planul de mobilare. Eventuale modificari de arhitectura si instalatii. 2D. Furnizori si branduri.

Curs 8
Discutarea tuturor propunerilor. Ergonomie. Flux. Redesenarea planului de arhitectura, cu modificarile agreate impreuna. Furnizori si branduri.

Curs 9
Conceptul. Moodboard-ul virtual. Propunerea finisajelor, luminilor, mobilierului si accesoriilor. Furnizori si branduri.

Curs 10
Completarea proiectului in vederea punerii in opera. Calcule de necesar. Detalii de executie. 3D. Comenzi de finisare si material, de mobilier si decoratiuni. Furnizori si branduri.

Curs 11
Demonstratie, de la concept la realitate virtuala. 3D max. Discutii libere asupra proiectelor in curs de finisare.

Curs 12
Prezentarea si evaluarea proiectelor