0769 041 711
info@dallesgo.ro

CURSUL DE PERSONAL BRANDING

SORANA SAVU

Cu o experienta de peste 20 de ani in comunicare, Sorana Savu este Senior Partner la Premium Communication, agentie independenta de relatii publice, specializata in comunicare strategica. Ea coordoneaza programele de comunicare corporative ale clientilor din portofoliul agentiei, printre care se numara companii ca Flanco Retail, Xerox, Porsche Inter Auto, dar lucreaza si ca publicist si consultant de comunicare pentru personalitati din lumea artei.

In paralel cu activitatea profesionala, Sorana a sustinut cursuri de comunicare la Universitatea Bucuresti (FJSC), Universitatea Media, DallesGo sau Qualians si preda in prezent cursul de Strategii in Relatii Publice la programul de master al FJSC.

Din 2012, Sorana este Certified Investor Relations Specialist, calificare obtinuta la Investor Relations Society, Marea Britanie și membru al Public Relations Society of America din 2003.

Sorana a absolvit in 1997 Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii din cadrul Universitatii Bucuresti, iar in 1996 a obtinut o specializare in relatii publice, in cadrul California State University.