0769 041 711
info@dallesgo.ro

CURSUL DE WEDDING PLANNING

ANDRADA SAS

Profesor BUCURESTI

Andrada este unul dintre cei mai experimentati wedding planneri independenti din Romania, cu o experienta de peste 6 ani in domeniu. S-a apucat de propriul business ca autodidact, renuntand la o cariera stabila in publicitate. Acum, apropiindu-se de cea de-a o suta nunta organizata, isi doreste mai mult ca niciodata sa contribuie la dezvoltarea unui domeniu care face inca primii pasi pe piata din Romania.

La cursul de wedding planning vei putea afla mai multe despre ce inseamna cu adevarat sa planifici o nunta, care sunt particularitatile organizarii unui asemenea eveniment, cum sa iti construiesti o afacere, cum sa iti gasesti clienti si multe alte secrete dezvaluite de Andrada si de invitatii speciali pe care ii veti cunoaste pe parcursul celor 12 saptamani de cursuri interactive.

GETA UNGUREAN

Profesor CLUJ

Geta este unul dintre cei mai iubiti si profesionisti wedding planneri din Romania, cu experienta de peste 8 ani in organizarea evenimentelor. Iubeste aceasta meserie si daca aceasta n-ar fi existat, probabil ar fi inventat-o chiar ea. A organizat sute de nunti si evenimente din care a invatat ce inseamna un eveniment desavarsit, care sunt greselile pe care este indicat sa le eviti si cum sa faci fata situatiilor neprevazute.

Este fondator al platformei www.zenday.ro, site-ul care ofera mirilor gratuit toate instrumentele dezvoltate de catre ea pentru ca acestia sa isi organizeze singuri nunta. S-a alaturat echipei DallesGO pentru a impartasi din experienta acumulata si pentru a va raspunde tuturor intrebarilor pe care le-ati putea avea la inceput de drum in meseria de wedding planner.