0769 041 711
info@dallesgo.ro

CURSUL DE WEDDING PLANNING

GETA UNGUREAN

Profesor CLUJ si BUCURESTI

Geta este unul dintre cei mai iubiti si profesionisti wedding planneri din Romania, cu experienta de peste 8 ani in organizarea evenimentelor. Iubeste aceasta meserie si daca aceasta n-ar fi existat, probabil ar fi inventat-o chiar ea. A organizat sute de nunti si evenimente din care a invatat ce inseamna un eveniment desavarsit, care sunt greselile pe care este indicat sa le eviti si cum sa faci fata situatiilor neprevazute.

Este fondator al platformei www.zenday.ro, site-ul care ofera mirilor gratuit toate instrumentele dezvoltate de catre ea pentru ca acestia sa isi organizeze singuri nunta. S-a alaturat echipei DallesGO pentru a impartasi din experienta acumulata si pentru a va raspunde tuturor intrebarilor pe care le-ati putea avea la inceput de drum in meseria de wedding planner.

ALINA ALEXANDROAIE

Profesor IASI

In cei peste 6 ani de cand isi pune amprenta in domeniul atat de fascinant al nuntilor, ca wedding planner si event designer al agentiei sale (Magenta Events), Alina Alexandroaie sau “Alina de la Magenta” – cum ii spun cel mai des mirii, partenerii si colaboratorii, a aflat multe secrete din domeniul organizarii nuntilor. Sunt exact acele detalii despre care ea spune – si toti ceilalti profesionisti din domeniul nuntilor ii dau dreptate – fac diferenta dintre o nunta obisnuita si o nunta WOW. Care sunt aceste secrete, cum sa va croiti din start un drum de succes in profesia de wedding planner si cum sa fiti apoi constant printre cei mai buni – veti afla de la Alina in cele 12 saptamani de curs!

De ce isi doreste sa impartaseasca si altora aceste informatii atat de valoroase, aflate de ea in ani de practica si sute de nunti puse in valoare? Pentru ca Alina iubeste enorm domeniul in care activeaza si crede ca, pentru un profesionist, de la un punct incolo este important sa contribuie si in alt mod la dezvoltarea acestei industrii. Cum? Impartasind celor dornici sa invete din experienta si din cunostintele sale! Caci in asta consta puterea leadership-ului, in exemplu si in mentorat: or, asta veti gasi in Alina, un mentor – dincolo de un profesor de curs experimentat, pasionat si dedicat!

CRISTINA BACIU

Profesor BRASOV

Cristina Baciu este manager Bow Tie Events si wedding planner 340 zile din an.. In restul de 25 de zile incearca sa fie mama pentru cei doi copii si sotie.
A poposit in domeniul acesta din intamplare si a luat-o cu inceputul, cladindu-si frumos o meserie si lansandu-se cu entuziasm intr-o provocare. Nu visa ca peste ani sa aibe ocazia sa invete pe altii ceea ce ea nu a avut oportunitatea sa studieze. Pentru ca acum 7 ani nu existau cursuri care sa te indrume si sa te invete ce presupune sa fii un wedding planner, nu stia ce situatii sa este bine sa eviti si cat de dificil poate fi acest domeniu. Dar acum face parte din comunitatea celor mai buni.

Cristina va oferi sfaturi si secrete din experienta ei de organizare a evenimentelor de la cele mai simple pana la cele mai complexe. ”Vom discuta lucruri serioase, foarte serioase, dar vom rade mult, vom cunoaste cei mai misto oameni din domeniu – persoane care ne fac munca mai usoara si veti invata cum sa claditi o afacere facuta din placere.”
Cu totii ne dorim sa ne descoperim pasiunea, acel “ceva” care face din munca o placere. Domeniul de wedding planning ofera sansa unei minunate meserii.

SABRINA HERTEGAN

Profesor Timisoara

Sabrina Hertegan este event și wedding planner cu experiență, iar de aproape 10 ani organizeaza anual zeci de nunti, botezuri, plus multe alte evenimente la care pune suflet si la finalul carora are o satisfactie greu de egalat. Spune ca totul a inceput din pasiunea pentru frumos și dorința de a fi înconjurată de oameni pozitivi, dar mai ales pentru ca si-a dorit sa le fie alaturi in cea mai importanta zi din viata lor.

” Mă mândresc cu faptul că am fost deschizător de drumuri pe acest domeniu în Timișoara. De-a lungul timpului aprofundând necesitatea pieței am dezvoltat pe lângă partea de wedding planning și wedding coordination și o platformă pe care fostele mirese își pot vinde rochia unei viitoare mirese interesate cât și un site de accesorii unde lucram cu furnizori de top pentru a da contur poveștii din spatele fiecărei nunți.”

Sabina Hertegan crede cu tarie ca oricine isi doreste cu adevarat si munceste pentru visul sau poate deveni un bun wedding plnner, iar la cursul pe care il va sustine la DallesGO cursanții sai vor învața atât parte teoretică cât și practică și chiar vor avea posibilitatea de a organiza singuri o nuntă de la A la Z.