0769 041 711
info@dallesgo.ro

CURSUL DE WEDDING PLANNING

ANDRADA SAS

Profesor BUCURESTI

Andrada este unul dintre cei mai experimentati wedding planneri independenti din Romania, cu o experienta de peste 6 ani in domeniu. S-a apucat de propriul business ca autodidact, renuntand la o cariera stabila in publicitate. Acum, apropiindu-se de cea de-a o suta nunta organizata, isi doreste mai mult ca niciodata sa contribuie la dezvoltarea unui domeniu care face inca primii pasi pe piata din Romania.

La cursul de wedding planning vei putea afla mai multe despre ce inseamna cu adevarat sa planifici o nunta, care sunt particularitatile organizarii unui asemenea eveniment, cum sa iti construiesti o afacere, cum sa iti gasesti clienti si multe alte secrete dezvaluite de Andrada si de invitatii speciali pe care ii veti cunoaste pe parcursul celor 12 saptamani de cursuri interactive.

GETA UNGUREAN

Profesor CLUJ

Geta este unul dintre cei mai iubiti si profesionisti wedding planneri din Romania, cu experienta de peste 8 ani in organizarea evenimentelor. Iubeste aceasta meserie si daca aceasta n-ar fi existat, probabil ar fi inventat-o chiar ea. A organizat sute de nunti si evenimente din care a invatat ce inseamna un eveniment desavarsit, care sunt greselile pe care este indicat sa le eviti si cum sa faci fata situatiilor neprevazute.

Este fondator al platformei www.zenday.ro, site-ul care ofera mirilor gratuit toate instrumentele dezvoltate de catre ea pentru ca acestia sa isi organizeze singuri nunta. S-a alaturat echipei DallesGO pentru a impartasi din experienta acumulata si pentru a va raspunde tuturor intrebarilor pe care le-ati putea avea la inceput de drum in meseria de wedding planner.

ALINA ALEXANDROAIE

Profesor IASI

In cei peste 6 ani de cand isi pune amprenta in domeniul atat de fascinant al nuntilor, ca wedding planner si event designer al agentiei sale (Magenta Events), Alina Alexandroaie sau “Alina de la Magenta” – cum ii spun cel mai des mirii, partenerii si colaboratorii, a aflat multe secrete din domeniul organizarii nuntilor. Sunt exact acele detalii despre care ea spune – si toti ceilalti profesionisti din domeniul nuntilor ii dau dreptate – fac diferenta dintre o nunta obisnuita si o nunta WOW. Care sunt aceste secrete, cum sa va croiti din start un drum de succes in profesia de wedding planner si cum sa fiti apoi constant printre cei mai buni – veti afla de la Alina in cele 12 saptamani de curs!

De ce isi doreste sa impartaseasca si altora aceste informatii atat de valoroase, aflate de ea in ani de practica si sute de nunti puse in valoare? Pentru ca Alina iubeste enorm domeniul in care activeaza si crede ca, pentru un profesionist, de la un punct incolo este important sa contribuie si in alt mod la dezvoltarea acestei industrii. Cum? Impartasind celor dornici sa invete din experienta si din cunostintele sale! Caci in asta consta puterea leadership-ului, in exemplu si in mentorat: or, asta veti gasi in Alina, un mentor – dincolo de un profesor de curs experimentat, pasionat si dedicat!