0769 041 711
info@dallesgo.ro

CURSUL DE VIDEO

RALUCA ANDREICA

Cu o experienta de peste 16 ani in televiziune si advertising, de la concept la post-productie, in spatele camerelor de filmat si in spatiul de montaj, cu premii obtinute la cel mai prestigios festival international de publicitate pentru broadcasteri (PromaxBDA), Raluca a contribuit la campanii video din domenii diverse, de la sport si responsabilitate sociala, la health si tehnologie.

Metoda abordata de-a lungul cursului e aceea de a deconstrui lumea video ca sa vedem cum functioneaza. Apoi o reconstruim, facand. Pentru ca cel mai important lucru e sa faci, ca sa devina un reflex. Reflexul sa dai REC in loc sa faci o poza. Asa ne construim povestile video si memoria musculara vizuala.

Punctul forte si unic pe piata al cursului sustinut de Raluca il constituie directia aplicata de mobile (cursul abordeaza continutul video ca un intreg, indiferent de instrumentele pe care le folosim in realizarea lui – camere de filmat sau telefon mobil) si directia practica de monetizare a cunostintelor insusite.