0769 041 711
info@dallesgo.ro

CURSUL DE PUBLIC SPEAKING

TEODORA BELCIU MEȚIU

Profesor BUCURESTI

Teodora este fondatoarea Laboratorului de dictie, unde incearca sa invete cat mai multa lume sa-si foloseasca vorbirea la capacitate maxima. A lucrat ca purtator de cuvant la Ministerul Mediului, consilier de imagine MEP la Parlamentul European, a oferit consultanta in comunicare pentru personalitati politice si a fost prezentator la Realitatea TV.

Activitatea sa a fost recunoscuta prin numeroase premii printre care premiul presei pentru cel mai bun purtator de cuvant, premiul APTR pentru cel mai bun jurnal televizat, premiul Piata Finaciara pentru cea mai buna campanie de responsabilizare sociala Marea Debarasare. In prezent ofera consultanta in dictie si vorbire corecta atat pentru mediul politic, cat si pentru cel corporate.

DELIA OPREAN

Profesor CLUJ

Delia Oprean este persoana pe care o vrei alaturi in firma ta. Coach acreditat ICF si trainer de public speaking, specialitatea ei este dezvoltarea programelor personalizate pentru diverse companii, bazate pe nevoile si bugetul clientilor.
Misiunea ei este de a se asigura ca fiecare „veriga” isi atinge potentialul maxim, iar pregatirea extensiva in domenii precum comunicarea, discursul public, leadership-ul si coaching-ul o fac perosana perfecta pentru acest lucru.

„Nu toti ne-am nascut cu talentul vorbirii, iar pentru multi dintre noi, sustinerea unui discurs in public se poate transforma intr-o veritabila fobie, daca nu reusim sa depasim fricile care ne blocheaza evolutia” , ne impartaseste Delia Oprean.
Acum, viitorii cursanti DallesGO au ocazia de a invata de la un adevarat profesionist in arta comunicarii. Iar pentru cei interesati, Delia are un mic sfat: Alege mereu tema discursului in functie de public.

IVA BERGHMANN

Profesor TIMISOARA

Iva se descrie ca fiind mai intai femeie, fiica, mama, sotie si apoi coach si trainer. A debutat in perioada de criza economica, avand convingerea ca pragul critic va fi depasit mai usor de catre aceeia care decid sa investeasca in pregatirea personala si profesionala. Nu crede in retete universale, tocmai de aceea pe parcursul activitatii de trainer a creat peste 40 de programe personalizate in domeniul comunicarii, vanzarilor si leadership-ului. Experienta vasta, specializarile internationale obtinute in domeniul programarii neuro lingvistice, precum si abordarea personalizata fac din Iva alegerea ideala pentru traseul transformational al celor care aspira sa devina speakeri pe scena vietii lor.

“A vorbi stie oricine. A transmite cu scop este maiestria celor antrenati sa o faca. Cativa sunt nativi, iar majoritatea invata. A-ti depasi teama de a vorbi in public este de fapt un comportament nou, care poate fi invatat de oricine.”
Acum viitorii cursanti DallesGO au ocazia de a invata de la un profesionist experimentat al carui motto de business si de viata este: “Schimbarea incepe la nivelul actiunii”.