0769 041 711
info@dallesgo.ro

CURSUL DE PHOTOSHOP

BOGDAN PETRICE

Profesor BUCURESTI

Bogdan Petrice e unul dintre cei mai in voga fotografi de moda din Bucurestiul contemporan. Un autodidact convins cu background in Arte Plastice, pe Bogdan il gasesti zilele astea fotografiind editoriale hot cu vedete autohtone, printre care se numara Antonia, Delia, Alex Velea, Alina Eremia, Gina Pistol…si lista poate continua rasunator. Este Art Director si fotograf pentru Touch Magazine, revista care a reusit in ultima vreme sa uimeasca publicul roman cu editoriale inedite.

Portofoliul lui contine colaborari cu stilisti de renume precum Ovidiu Buta si Amir Dobos sau Magda Mohamed; reviste glossy atat nationale cat si internationale precum Cosmopolitan, A List Magazine, Grand Magazine, Mint Magazine Milano sau Photovogue Italia; brand-uri stylish ca Mengotti si Il Passo, etc. De asemenea, Bogdan are o inclinatie aparte pentru street photography si fotografia arhitecturala (a castigat locul 3 pentru Philips Romania in competitia internationala City People Light).

EMIL COSTRUT

Profesor CLUJ

Costrut este unul dintre cei mai relevanti fotografi de moda romani din ultimii ani. Inclus in portofoliul PhotoVOGUE, Costrut a avut o crestere vertiginoasa in lumea modei romanesti. Viziunea lui unica asupra fotografiei de moda este presarata cu maximalism si o pasiune launtrica pentru estetica si referinte vizuale extrase din cele mai variate surse.

Dintre revistele locale cu care a colaborat fac parte: Elle, Glamour, Viva, Beau Monde, Marie Claire, Cosmopolitan, DOR, Unica and Forbes. A lucrat de asemenea cu Irina Schrotter, MAC, Lucian Broscatean, Chic Utility, Zarug.