0769 041 711
info@dallesgo.ro

CURSUL DE DESIGN PANTOFI

ALEXANDRU ADAM

Este un designer roman ce vine dintr-un background artistic. Si-a inceput studiile de arta la varsta de 6 ani, iar la 17 ani a castigat Olimpiada de Arte Plastice pe tara. Doi ani mai tarziu, proaspat iesit din liceu, i s-a oferit una dintre cele mai prestigioase rezidente artistice din Centrul si Estul Europei – bursa Kultur Kontakt din Viena, Austria.

Dupa cativa ani de expozitii in tara si in strainatate si 3 ani de studiu la Universitatea de Arta Bucuresti, Alexandru decide sa isi continue studiile in Londra, la Central Saint Martins College of Art and Design, unde va studia Product Design. Dupa terminarea cursului- ce ii va fi imbogatit considerabil cunostintele in domeniul productiei (a manufacturii de orice tip) si a diverselor materiale, de la cele clasice la cele inovativ futuriste-i se ofera un loc la departamentul Master in Fashion, la cea mai prestigioasa si respectata facultate de design din lume, Royal College of Art.

Acolo il va intalni pe Manolo Blahnik, a carui admiratie reuseste sa o castige prin abordarea sa unica de a imbina traditionalul cu inovativul. La terminarea masteratului, i se ofera sansa de a coordona toate colectiile de accesorii pentru Thierry Mugler in Paris. Dupa cateva colectii se intoarce in Londra, unde colaboreaza cu renumiti designeri ce isi prezinta colectille la London Fashion Week, inainte de a prelua comanda departamentului de Footwear de la Vivienne Westwood. Dupa mai multe colectii create pentru brandul londonez, creeaza un brand de incaltaminte de lux, ce are la baza o directie bazata pe sustenabilitate si ecologie.