0769 041 711
info@dallesgo.ro

CURSUL DE NUTRITIE

ALINA STOICA

Alina este nutritionist, licentiat in biochimie, specializarea Nutritie si Lifestyle, are un master in Nutritie si Siguranta Alimentara la UMF ¨Carol Davila¨ Bucuresti, unde este in prezent doctorand. Este membru in Ordinul Practicienilor de Medicina Complementara si Alternativa. Printre colaborarile sale se numara cele cu Stejarii Country Club, Shiseido Spa, Miko Med & Miko Beauty & Miko Café, Clinica Polisano si Therme Nord Bucuresti. Este vicepresedinte Bio Romania – Director Departament Educatie Nutritionala, consultant si coordonator Nutritie in proiectul Redesign Yourself, dezvoltat in parteneriat cu Baneasa Shopping City si Stejarii Country Club.

A sustinut de-a lungul timpului workshop-uri de Nutritie, organizate in cadrul companiilor pentru angajati si manageri in vederea adoptarii unui stil de viata sanatos. A colaborat cu Asociatia Mame pentru Mame, precum si la conferintele de nutritie pentru parinti care doresc sa isi hraneasca copiii corect. A conceput programe de nutriție pentru copii în cadrul proiectelor desfasurate in gradinite, scoli, licee, spitale de pediatrie, firme de catering.

Alina este colaborator al revistelor si site-urilo Forbes Life, Forbes Kids, Luxury, AList Magazine, Pap Tot, Qbebe, Kidsnews, LaBucatarie.