0769 041 711
info@dallesgo.ro

CURSUL DE MINDFULNESS

VALERIE CIOLOS-VILLEMIN

Valérie Ciolos-Villemin este trainer autorizat al programului de Reducerea Stresului prin Mindfulness (MBSR®), fiind certificata de catre Center for Mindfulness de la University of Massachusetts Medical School, institutia unde a fost fondata aceasta metoda recunoscuta in toata lumea si folosita cu succes in medicina, educatie sau in mediul de business.

Cu o tripla formare universitara in stiintele vietii, dezvoltare socio-economica si stiinte economice, si cu un doctorat despre restructurarea economiilor in tranzitie, Valérie a lucrat intai ca cercetator si, mai apoi, ca practician in evolutia sistemelor si adaptarea actorilor economici la un mediu de afaceri in schimbare. Timp de 4 ani, si-a adus contributia la procesul de reforma din Republica Moldova, unde a coordonat biroul Agentiei Universitare a Francofoniei (AUF).

In tot acest timp, nu a fost preocupata doar de procesul schimbarii la nivel de societate, ci si de schimbarea si rezilienta la nivel de individ. Dupa 15 ani de practica personala, a hotarat sa se dedice in totalitate acestei pasiuni si s-a format ca trainer autorizat al programului de Reducere a Stresului prin Mindfulness (MBSR®). Foloseste in mod curent tehnicile pe care le preda in viata personala, atat din considerente de igiena mentala, cat si din datoria pe care considera ca o are ca trainer fata de participantii la atelierele ei.