0769 041 711
info@dallesgo.ro

CURSUL DE INTERIOR DESIGN AVANSATI

ANDREEA MURESAN

Profesor BUCURESTI si BRASOV

Dintotdeauna pasionata de domeniul home&deco, dupa zece ani petrecuti in redactiile celor mai importante publicatii de profil, a facut in 2009 pasul spre propriul studio de design. Amenajeaza spatii publice si rezidentiale, iubeste interioarele scandinave, gradinile si vechiturile pe care le recupereaza si transforma alaturi de partenerul ei.

MIHAI CARAGHIAUR

Profesor TIMISOARA

Crescut printre artisti și format intr-un liceu de arta, Mihai Caraghiaur ajunge in facultate sa se indrepte spre designul ambiental.
Designul este perceput ca o forma de expresie si petrecandu-si 1 an de zile in lumea teatrului printre actori si regizori, Mihai dezvolta o intelegere profunda asupra emotiei degajate de culoare, lumina, forma si textura. Atentia pentru detalii, rigurozitatea pe de o parte, combinate cu pasiunea si echilibrul pe de alta parte, fac din Mihai Caraghiaur atat un designer cat și un artist recunoscut, lucru care reiese din lucrarile sale.

Pornind de la sculptura, instalatii si lucrari grafice expuse in tara si strainatate, simtul artistic se reflecta mai departe in proiectele sale de design ambiental. Amprenta sa o regasim in lucrari raspandite pe intreg teritoriul tarii: Castelul de lut, cea mai mediatizata pensiune ecologica din Romania, Casa cu iedera din Timisoara, showroom-urile Tempini din Bucuresti si Timisoara.
Colaborand cu importante birouri de arhitectura, obtine alaturi de acestia recunoasterea meritelor in reviste de specialitate si în cadrul Bienalei Timisorene de Arhitectura in 2016.

IVONA GHEORGHE

Profesor IASI

Ivona Gheorghe este un arhitect independent ce isi doreste sa creeze concepte autentice pentru fiecare spatiu pe care il amenajeaza. Specializata pe arhitectura de interior, indrageste proiectele pentru spatiile publice, restaurante, cafenele, acolo unde imbinarea dintre creativitate si functional este mereu o provocare.

Abordeaza fiecare spatiu in parte cu foarte multa pasiune si atentie, indiferent de dimensiunile sale. Proiectul ei preferat este intotdeauna ultimul finalizat si asta pentru ca incearca mereu sa se autodepaseasca si sa exploreze directii noi de abordare. Cheia unui proiect de succes sta mereu in mainile arhitectului, Ivona implicandu-se pana in cele mai mici detalii, mixand cu entuziasm obiecte vechi de mobilier cu accente artizanale si elemente foarte moderniste.

RALUCA FILIP

Profesor CONSTANTA si CLUJ

Raluca Filip are 35 de ani si este absolventa facultatii tehnice de inginerie. Pasiunea pentru detalii si pentru frumos a facut-o sa se specializeze in Design Interior. De 13 ani conduce un birou de proiectare si design, unde provocarile preferate sunt acelea de a gasi formula perfecta intre creativitate si functionalitate. “Imi place sa lucrez cu spatii diferite, nevoi diferite, cu personalitati diferite si sa creez povesti unice. In toate actiunile mele caut sa aplic si sa gasesc noi sensuri pentru motto-ul meu preferat «less is more»”.

ANCA IRINA OPREA

Profesor CRAIOVA

Pasionata de desen, arte vizuale și frumos, Anca Irina Oprea a simtit devreme ca aceasta pasiune se va transforma intr-o profesie.
A hotarat sa urmeze Facultatea de Arhitectura de Interior Ion Mincu din Bucuresti, unde a descoperit ce inseamna functionalitatea si calitatea ambiantei interioare, bazandu-se pe combinatia dintre o suita de cunostinte interdisciplinare.

In mometul de fata coordoneaza o echipa de designeri in cadrul propriului birou de proiectare si a showroomului AIO LIVING. Aici, Anca si-a propus sa proiecteze si sa stimuleze echipa sa creeze tot timpul concepte noi, fresh si inspirationale. iar cel mai important lucru este ca aceste proiecte sa aiba corespondent in realitate, sa exprime emotie pentru a putea fi implementate pana la cele mai fine detalii.
Se considera o persoana autodidacta cu simt de responsabilitate pentru aceasta profesie. Inspiratia o asimileaza din targurile de profil din strainatate, din natura si calatorii, iar acest lucru a ajutat-o sa isi diversifice activitatea ca designer.
Conform acestor principii va realiza si cursurile in cadrul DallesGO, unde cu siguranta va regasi persoane ce isi doresc sa afle mai multe despre ce inseamna aceasta lume frumoasa a designului de interior.

ANDU MARGINEAN

Profesor SIBIU

Andu Marginean a terminat Liceul si Universitatea de Arta din Bucuresti, unde a invatat cu multa pasiune si febra creatoare sa vorbeasca o limba speciala – Imaginea – si si-a antrenat talentul, ochii si mintea sa inteleaga frumusetea lumii din jur. Cand studentia s-a sfarsit, a ales sa traiasca demn din surse si stiinta proprie, incepand sa conceapa grandios piese de mobilier pentru prieteni si apoi case pentru doritorii de idei indraznete si spatii cosmopolite.
De-a lungul timpului, a realizat conceptul pentru zeci de hoteluri din toata tara si a avut onoarea sa lucreze pentru cea mai mare vedeta a sportului romanesc prezent ori cea mai importanta personalitate a planetei, Sanctitatea Sa Papa Francisc.
Astazi este liderul unei echipe de designeri, arhitecti si ingineri si dezvoltatorul-proprietar al unui showroom-atelier-workshop pentru multe branduri prestigioase din industria italiana de ceramice, sanitare, mobilier ori lighting.

CATALIN DAVID

Profesor ORADEA

Pasionat de arta inca din copilarie, Catalin David a intrat pe acest taram fascinant la inceputul anilor ’90 urmand cursurile liceului de arta si mai apoi ale facultatii de arta, sectia design de produs. Cum in perioada absolvirii cererea de designeri de produs din Romania nu era cea mai ridicata, a decis sa-si foloseasca cunostintele acumulate in domieniu si calitatile artistice intr-un domeniu ce tocmai isi facea aparitia la noi – designul de interior.

Dupa ce a lucrat o perioada impreuna cu cativa colegi de facultate, a decis sa-si urmeze propriul drum si in 2004 a creat studioul de design Davidsign din Oradea, unde este Director de Creatie. Aici coordoneaza o echipa de specialisti in domeniu si este responsabil pentru partea de concept si implementare in numeroase proiecte de design interior rezidential si comercial, precum si pentru multe proiecte de branding cunoscute la nivel local si national.

VERONICA GANEA

Profesor GALATI

Pasionata de arte din copilarie, a urmat cursurile Liceului de Arta unde a invatat profesionalismul si respectul fata de valorile consacrate ale artei. Mai tarziu a urmat Facultatea de Arte din Bucuresti, sectia de Design Interior, unde a si descoperit programul de modelare 3D, Sketch-up, pe care s-a perfectionat ulterior.

In prezent are propriul studio de Design Interior unde amenajeaza atat spatii rezidentiale, cat si comerciale. Isi dedica foarte mult timp proiectelor sale si ii place sa imbine naturaletea si simplitatea lucrului bine facut cu perfectiunea. In design programul Sketch-up este foarte important pentru ca o ajuta sa ofere o perspectiva realista asupra spatiului.
Doreste ca toate cunostintele acumulate pe parcurcul anilor ca designer interior sa le impartaseasca viitorilor cursanti pentru ca acestia sa devina profesionisti in utilizarea acestui program.