0769 041 711
info@dallesgo.ro

CURSUL DE INFLUENCER MARKETING

OANA BULEXA

Cursul de Influencer Marketing este sustinut de OANA BULEXA, Managing Director la MSL The Practice si specialist cu experienta de peste 15 ani in domeniul comunicarii. Oana are la activ sute de campanii si activari cu influencerii, realizate pentru clientii MSL The Practice, companii din domenii foarte diverse.

In ultimii doi ani s-a specializat in marketingul prin influenceri, punand bazele departamentul specializat al agentiei, dezvoltand tool-uri de lucru cu influencerii si sustinand traininguri si workshopuri de Influencer Marketing la evenimente de comunicare din Romania si din afara tarii.

MSL The Practice este cea mai creativa si mai premiata agentie de PR din Romania, cu peste 250 de premii si nominalizari obtinute pentru mai bine de 150 de campanii de comunicare. Anual, MSL The Practice colaboreaza cu peste 500 de influenceri in numele companiilor si brandurilor din portofoliul sau, avand la activ campanii extrem de variate, dar si cea mai complexa solutie de Influencers Marketing de pe piata din Romania.