0769 041 711
info@dallesgo.ro

CURSUL DE FOTOGRAFIE NUNTI

CONSTANTIN ANTOCHI

Profesor BUCURESTI

Constantin Antochi este autorul, mentorul si creatorul intregii povesti din spatele brandului care ii poarta numele. Pasionat de fotografie?! E prea putin spus. Constantin respira si traieste cu intensitate fiecare declansare a bllitului, fiecare clik, fiecare poza pe care o prelucreaza pana la cele mai mici detalii.
Cu numeroase premii internationale si concursuri de fotografie castigate, Tic este promotorul fotografiei de calitate pe care o practica si o transmite mai departe prin workshopuri si seminarii ce continua sa inspire generatii de fotografi.

BOGDAN SANDULESCU

Profesor IASI

Bogdan Sandulescu si-a inceput activitatea de fotograf de nunta in anul 2007, in orasul Iasi. Absolvent de psihologie, a lucrat apoi in domeniul IT si ulterior a inceput sa proiecteze sisteme de supraveghere video. Atunci a invatat despre distantele focale, despre ce si cum incadrau ele, asa ca trecerea la fotografie a fost foarte naturala. Treptat, a inceput sa studieze compozitia si si-a dat seama ca fara o expunere si o prelucrare ulterioara, imaginile nu isi arata adevarata valoare.

Subiectele preferate fiind oamenii si interactiunea dintre acestia, a ajuns la fotografia de nunta ca fiind singura care ii ofera satisfactia de a lucra cu drag atat pe teren cat si in fata monitorului. De-a lungul timpului si-a conturat un stil propriu, surprinzand atat naturaletea cat si eleganta mirilor fotografiati. Imaginile sale sunt de asemenea editate intr-un mod armonios, in care accentul este pus pe fidelitatea si vibratia culorilor. Pentru el nu exista nunta perfecta, exista doar acea zi unica a mirilor si dorinta lui de a o surprinde intr-un mod cat mai autentic. Desi este implicat si in alte proiecte fotografice, pasiunea lui este fotografia de nunta pentru ca ii ofera posibilitatea de a se exprima artistic intr-un mod liber, in care arbitrul este reprezentat de asteptarile si increderea deplina a mirilor.

FLORIN STEFAN

Profesor CRAIOVA

Florin Stefan este unul dintre cei mai talentati fotografi din Romania. A vazut initial fotografia ca pe un business pentru evenimente si, dispunand de aparatura de specialitate, a inceput sa participe la evenimente locale unde isi propunea sa surprinda momente de neuitat pentru clienti. Totul s-a transformat repede in pasiune – pentru imagine, pentru frumos si pentru oameni.
Este de parere ca oamenii au mereu de spus o poveste, iar, daca te uiti mai atent, ii poti descoperi asa cum sunt, cum si de ce gandesc intr-un anumit fel, ce nevoi au si ii poti ajuta sa isi descopere valorile.
Impreuna cu Florin, cursantii vor parcurge un drum cel putin interesant prin lumea fotografiei, a motivatiei constante necesare pentru a persista in acest domeniu si vor cunoaste varietatea tehnicilor de imagine care sustin fotografia de calitate.