0769 041 711
info@dallesgo.ro

CURSUL DE DESIGN GRADINI AVANSATI

ANDREEA MURESAN

Profesor BUCURESTI si BRASOV

Andreea Muresan este designer de interior. Si-a descoperit acum multi ani pasiunea pentru peisagistica, care se imbina cu placerea de a petrece timp in aer liber. Ca designer de interior, a descoperit cat de necesar este sa isi sfatuiasca clientii asupra amenajarii gradinii, astfel incat cele doua zone ale unei locuinţe – interior si exterior – sa fie in armonie.

LILIANA THEODORU

Profesor BUCURESTI

Liliana Theodoru, cunoscuta pe piata din Romania in domeniul peisagistic de peste 20 de ani, a dorit dintotdeauna sa-i conecteze pe oameni cu natura prin intermediul gradinilor, adevarate guri de rai sau oaze de liniste construite cu profesionalism, dar mai ales cu dragoste de plante, fapt ce a propagat business-ul Natural Design, care ii apartine, in locuri de top ale industriei. Insa reala satisfactie a Lilianei Theodoru sunt zambetele si lumina inflorite pe chipurile clientilor ei odata cu gradinile.

Pe langa doctoratul in pedologie a absolvit nenumarate cursuri de perfectionare, dorind sa imbine frumosul cu utilul, prin amenajarea unei gradini nu doar ca loc de relaxare, ci si prin plantarea de legume si pomi fructiferi benefici asa-zisei alimentatii “bio”. Membra a Societatii Antroposofice din Romania, Liliana Theodoru vrea sa initieze oamenii sa transpuna frumosul sufletelor lor in verdele gradinilor, si din verdele gradinilor sa absoarba liniste, energie si frumos pentru a-si hrani sufletele. Cu multe aparitii televizate si ecouri peste granitele tarii, Liliana Theodoru doreste sa-i invete pe iubitorii de gradini despre cele mai frumoase plante ale Romaniei si beneficiile lor.