0769 041 711
info@dallesgo.ro

CURSUL DE DESIGN FLORI

IOANA URETU

Profesor BUCURESTI

“Creatie, visare, liniste, terapie, frumos, sensibilitate, putere, delicatete, forma, esenta si daruire – toate acestea insumeaza ceea ce iubesc cel mai mult, florile”, spune Ioana Uretu, designer floral si antreprenor de succes. Povestea ei de dragoste cu florile s-a materializat atunci cand, renuntand la un job in corporatie, si-a deschis propria afacere, numita simplu “Carti, Dulciuri si Flori”. De atunci, Ioana isi traieste visul cu ochii, ajutand oamenii sa daruiasca un strop de fericire prin intermediul aranjamentelor florale si al dulciurilor facute cu suflet.

Stilul in care creeaza este unul lejer, texturat, luminos si de o feminitate discreta, fiind influentat de creatiile cunoscutului designer de flori, Kiana Underwood. Mare iubitoare de flori, Ioana iti ofera acum ocazia de a invata si tu tainele florilor. Acest curs se adreseaza tuturor persoanelor care doresc sa exploreze o lume fascinanta, colorata, parfumata si provocatoare. Florile – Reteta zilnica de fericire!

CATALINA MARIN

Profesor CLUJ

Catalina, fondatoarea atelierului La vie en Rose, traieste prin creatie. Gandirea inovativa si viziunea sunt doua din punctele forte pe care aceasta le are in munca cu florile, iar asta se vede prin aranjamentele “out of this world” pe care le realizeaza. Daca esti din Cluj-Napoca, cu siguranta ai auzit de La Vie en Rose, floraria care in mai putin de 5 ani a ajuns sa uimeasca prin creatiile sale si sa exceleze prin arta cu esenta florala.

Inginer peisagist, lucrand mereu cu florile, cu un knowledge in traiul si stilul frantuzesc, Catalina s-a decis sa isi expuna arta si viziunea in propriul butic cochet plin de culoare, in care iau nastere toate ideile sale artistice. Un loc special in sufletul ei il au nuntile, pentru care aceasta acorda o atentie deosebita detaliilor si se implica activ in indeplinirea viselor mireselor care ii calca pragul.

Stilul care o caracterizeaza intregeste cuvintele luxuriant si vibrant, intr-o mireasma pariziana. Catalina stie sa materializeze o idee, sa o imbrace aparte si sa ii confere eleganta de care are nevoie. Daca iti doresti sa iti duci pasiunea pentru flori la un alt nivel, cel al artei, te invitam sa o cunosti pe Catalina. Acest curs se adreseaza tuturor celor care vad dincolo de un buchet de flori si isi doresc sa isi gaseasca propriul stil prin arta florala.

VALENTINA PANDIA

Profesor CRAIOVA

Valentina Pandia este un cunoscut florist din Romania, cu o experienta de peste 10 ani de zile in design floral si organizare de evenimente tematice, atat in Craiova, cat si in tara. Mereu a visat sa faca ceea ce ii place si a hotarat sa se dedice realizarii aranjamentelor florale, inspiratia venindu-i din fanteziile copilariei cand recunoaste ca visa cu ochii deschisi la flori, stele si taramuri de poveste.
A participat la o suita de masterclassuri si cursuri de specializare in tara, dar si in strainatate (in Olanda, Germania, Italia, Ungaria, Belgia), iar, Nicu Bocancea, maestrul florist si fondatorul florariei Iris, a fost cea mai de seama persoana care a incurajat-o, a sfatuit-o si i-a dat incredere sa faca aceasta meserie. De-a lungul timpului, Valentina a colaborat si cu numerosi artisti locali, actori si oameni politici, avand mereu dorinta de a realiza evenimente spectaculoase, memorabile.