0769 041 711
info@dallesgo.ro

CURS COFETARIE

ANA CONSULEA

Profesor BUCURESTI

La doar 27 de ani, Ana Consulea, expert cofetar si fondator al Zexe Braserie, este deja un nume cunoscut in lumea iubitorilor de dulce din Bucuresti, dupa ce a studiat arta cofetariei in Franta, la Scoala de Cofetari din Montbeliard, unde a avut sansa sa invete de la nume mari din cofetaria artizanala: Eric Vergne, Pierre Herme, supranumit „zeul macarons”, si Miackel Azouz.

Dupa un an de cursuri intense, Ana s-a intors in România, hotarâta sa schimbe gusturi si mentalitati. A reusit rapid sa atraga atentia publicului amator de dulciuri de calitate, prin linia de deserturi din restaurantul familiei, Zexe. Initiativa de a-si deschide o braserie proprie, in care toate dulciurile sa stea sub acelasi acoperis, a venit la patru ani de la finalizarea studiilor, o perioada care a presupus mult efort si cercetare la nivelul istoriei cofetariei românesti. Ana Consulea a reusit astfel sa reinterpreteze, intr-un mod original, retete istorice de prajituri românesti, uitate de foarte multa lume – Tache Ionescu, Carme Sylva, Joffre si Regina Maria.

Pe lânga dulciurile istorice, Ana Consulea a reinterpretat in maniera originala o serie de deserturi frantuzesti, adaptate la gustul local: Le Petit-Antoine – bestsellerul de la Zexe Braserie, Foret-Noire, Jardin d`Eden, Trois Chocolats etc. In anul 2014, Ana Consulea a dat lectii de cofetarie finalistilor de la emisiunea MasterChef, iar acum a decis sa se alature catedrei de profesori DallesGO unde ii va invata pe cursanti bazele cofetariei.

PETER SCHULLER

Profesor CLUJ

Peter Schuller este un autodidact indragostit de cofetarie, pornit in cautarea deserturilor perfecte. Dupa experimentele din bucataria bunicii sale, sursa lui de inspiratie a devenit Ana Consulea. A studiat alaturi de cofetari de renume international, precum Diego Lozano si Antonio Bachour. Isi doreste mereu sa se autodepaseasca in preparea deserturilor si sa infrunte noi provocari, in ciuda orelor de munca ce trebuie depuse. Pune un accent deosebit pe gust si pe texturi corecte, dorind sa impartaseasca o emotie cu deserturile create – pentru ca atunci cand cineva gusta din desertul tau, acesta trebuie sa fie o imbinare desavarsita intre wow, unic si perfect. Afacerea lui de suflet este Iris Delice, un loc atent mai ales la calitatea deserturilor preparate.

NARCISA LUANA VADEANU

Profesor TIMISOARA

De multe ori spunem ca a gati este o arta, iar Narcisa Luana Vadeanu este cu adevarat o artista.

In indepartatele insule de pe coasta Braziliei, acolo a facut Narcisa prima oara cunostinta cu minunata lume a dulciurilor. A trecut pragul celor mai prestigioase scoli culinare si a absolvit cursuri cu renume monidial, precum Cedric Grolet, Frank Haasnoot, Amaury Guichon si Hans Ovando.

Dupa cinci ani de excelenta peste hotare, Narcisa s-a hotarat sa se intoarca pe meleagurile natale, cu dorinta de a impartasi din experientele si magia traite in Brazilia. Cu aceasta ocazie a luat nastere La Marquise, un laborator de cofetarie artizanala ce are ca misiune promovarea calitatii si oferirirea servicilor de top din industria culinara.

Indrumata de o pasiune nemarginita si un profesionalism desavarsit, Narcisa Luana Vadeanu este gata sa isi destainuie secretele alaturi de echipa DallesGO.

PARTENERI:
image description