0769 041 711
info@dallesgo.ro

CURSUL DE FOTOGRAFIE INITIERE

La cursurile de Fotografie pentru Incepatori de la DallesGO te familiarizezi cu folosirea aparatului pe modul Manual, inveti tehnicile de baza de compozitie si iluminare, principiile de baza in prelucrarea fotografiei digitale, precum si mijloacele pe care le ai la indemana pentru a te face remarcat ca fotograf. Cursul se va incheia cu o expozitie foto de grup, in care fiecare participant isi va prezenta portofoliul realizat in colaborare cu colegii cursurilor de Make-up, Hairstyling si Stilism.

In cele 12 saptamani, in afara de tehnica bine venita, vei invata cum sa iti depasesti propriile limite si sa privesti fotografia nu doar din perspectiva unui hobby, ci ca pe o meserie facuta din suflet.

Nu uita, Picasso ne spunea mereu: invata regulile ca un profesionist, pentru a le putea incalca precum un artist!

Modulul INIȚIERE are 12 saptamani si costa 3.600 lei, achitabili în 2 rate*
Cursurile se tin de luni pana sambata, dimineata de la 11:00 la 14:00 sau seara de la 18:30 la 21:30.
*In urma reducerii de 50%, pretul cursului de Fotografie Initiere nu va mai fi de 3600 lei, ci de 1800 lei pentru plata integrala.
Poti plati si in rate, beneficiind de un discount de 20%, achitand astfel 2880 lei.
Pretul pachetului de Fotografie Initiere plus Fotografie Avansati plus Photoshop cu promotia “3 in 1 – PACHET COMPLET” este de 4000 lei pentru plata integrala.

BOGDAN PETRICE

Profesor CLUJ

bogdan-petrice

Bogdan Petrice e unul dintre cei mai in voga fotografi de moda din Bucurestiul contemporan. Un autodidact convins cu background in Arte Plastice, pe Bogdan il gasesti zilele astea fotografiind editoriale hot cu vedete autohtone, printre care se numara Antonia, Delia, Alex Velea, Alina Eremia, Gina Pistol…si lista poate continua rasunator. Este Art Director si fotograf pentru Touch Magazine, revista care a reusit in ultima vreme sa uimeasca publicul roman cu editoriale inedite.

Portofoliul lui contine colaborari cu stilisti de renume precum Ovidiu Buta si Amir Dobos sau Magda Mohamed; reviste glossy atat nationale cat si internationale precum Cosmopolitan, A List Magazine, Grand Magazine, Mint Magazine Milano sau Photovogue Italia; brand-uri stylish ca Mengotti si Il Passo, etc. De asemenea, Bogdan are o inclinatie aparte pentru street photography si fotografia arhitecturala (a castigat locul 3 pentru Philips Romania in competitia internationala City People Light).

VLADIMIR DUMBRAVA

Profesor IASI

emil-costrut

Vladimir Dumbrava este cel mai apreciat fotograf iesean. Fotografiile sale transmit de fiecare data o intreaga suita de emotii, trairi, sentimente si impresioneaza vizual. La aceasta temelie s-a adaugat si o mostenire artistica urmata de o pregatire continua in domeniul artelor frumoase, studiind Arte Plastice si Design.

Desi s-a remarcat in mod special cu fotografii nud, fashion si beauty, este genul care imbratiseaza orice provocare! Talentul si inclinatia pentru arta il ajuta sa vada detaliile care fac diferenta.
Campaniile foto organizate de el au adunat echipe intregi de creatori si au contribuit la dezvoltarea industriei fotografice din regiunea Moldovei. A excelat si in domeniul fotografiei de produs, fiind desemnat finalist la Fotograful Anului in Romania la aceasta categorie.

MIHAI TOTH

Profesor TIMISOARA

mihai toth

Mihai si-a inceput cariera in domeniu audio-vizual in 2013, cu jobul de cameraman. Treptat a studiat singur fotografia si a inceput sa iubeasca mai mult acest domeniu. A inceput sa faca fotografie la evenimente, dupa care s-a dus spre fotografia de club, fiind printre primii fotografi de club angajati in Timisoara. Astazi portofoliul sau foto cuprinde o gama variata de lucrari, de la fotografe de tip food, la corporate, produs, fotoreportaj, club, dar si fotografie de studio, portret si fashion.

FLORIN STEFAN

Profesor CRAIOVA

mihai toth

Florin Stefan este unul dintre cei mai talentati fotografi din Romania. A vazut initial fotografia ca pe un business pentru evenimente si, dispunand de aparatura de specialitate, a inceput sa participe la evenimente locale unde isi propunea sa surprinda momente de neuitat pentru clienti. Totul s-a transformat repede in pasiune – pentru imagine, pentru frumos si pentru oameni.
Este de parere ca oamenii au mereu de spus o poveste, iar, daca te uiti mai atent, ii poti descoperi asa cum sunt, cum si de ce gandesc intr-un anumit fel, ce nevoi au si ii poti ajuta sa isi descopere valorile.
Impreuna cu Florin, cursantii vor parcurge un drum cel putin interesant prin lumea fotografiei, a motivatiei constante necesare pentru a persista in acest domeniu si vor cunoaste varietatea tehnicilor de imagine care sustin fotografia de calitate.

PROGRAMA CURS

Curs 1
Prim contact cu elevii
– Prezentarea ramurilor generale ale fotografiei si aflarea directiei in care cursantii doresc sa aprofundeze
– Introducere in arta fotografiei- istorie/prezent, detalii tehnice despre camera foto digitală
Tema pentru cursul 2- Prezentarea portofoliului personal al cursantilor

Curs 2
– Discutii pe marginea portofoliului personal
– Tehnica fotografica- Folosirea aparatului foto digital in modul manual
-Compozitie si lumina
Discutie despre organizarea portofoliului in teme fotografice, teme pentru acasa alese in functie de fiecare cursant.

Curs 3
– Reguli de compozitie in fotografia de obiect, studiu pe lumina artificiala (studio)
– Coloristica in arta fotografica
– Micul studio foto la tine acasa ( modalitati prin care se poate face un studio foto cu obiecte de prin casa)
Tema: Coloristica si compozitie in fotografia de obiect

Curs 4
– Portretul, tipurile de compozitii, lumina si incadrare
– Practica in studio (portret)
– Importanta expresivitatii in fotografia de portret, interactiunea cu modelul
Tema: portret

Curs 5
– Dinamica in fotografie
– Importanta compozitiei in fotografia dinamica
– Practica studio cu model
– street photography
Tema: Dinamism si miscare

Curs 6
– Prelucrarea digitala (Photoshop, Lightroom) – detalii camera RAW
– Foto-Manipulare si retus
Tema: Prelucrarea aceleiasi imagini RAW de catre toti cursantii, tema la alegere.

Curs 7
– Inspiratia in arta fotografica
– Fotografia de peisaj, wild life, street, fashion si beauty.
– Cum sa iti determini propriul stil, prezentare proiecte fotografice de succes.
Tema: Realizarea unui proiect fotografic pe diferite teme

Curs 8
Fotoreportajul si fotografia de eveniment
– Tehnica, aparatura, interactiune

Curs 9
– Cum sa avansezi ca fotograf: social media, editorial, publicatii, reviste online, alegerea temelor, concursuri
Tema: Realizarea unui pictorial, editorial, set de imagini care sa fie publicat intr-o revista, site sau blog online in Europa. Publicarea lor pana la sfarsitul cursului cu indicatii si corecturi ce vor avea loc in cursurile viitoare, de catre profesor.

Curs 10
– Cum sa facem bani dintr-un hobby?
– Mic curs despre folosirea unui aparat foto digital pe modul Video

Curs 11
– Temele finale pentru expozitia de final de curs
– Cunoastere avansata a aparatului foto
– Secrete pentru o fotografie reusita – homemade

Curs 12
Concluzii finale despre curs, analiza evolutiei cursantilor si pregatirea pentru expozitia finala.