0769 041 711
info@dallesgo.ro

CURSUL DE TUNSOARE

Cursul de tunsoare sustinut de Alex Fox se adreseaza hairstylistilor aflati la inceput de drum, cu o experienta intre zero si trei ani. Abordam tunsori pentru parul lung, mediu si scurt, aplicabile in orice situatie de salon. Tehnicile sunt rapide si usor de aplicat, cu un randament maxim.

Pornim de la tehnicile de baza de tuns, trecem prin formele unei tunsori, invatam tipurile de fizionomie si constitutie, aflam cum sa directionam clientul spre o tunsoare care il avantajeaza, dar si cum sa simplificam tunsoarea mixand diversele tehnici pe care le avem la indemana. Nu vom neglija nici regulile de conduita profesionala in relatia cu clientul, care uneori se dovedesc a fi la fel de importante ca stapanirea tehnicilor de tuns.

Pe parcursul celor 12 saptamani vei studia si exersa pe modele reale cele trei tehnici de baza ale tunsorii (linie dreapta, linie oblica, asimetrie), ajungand ca la final sa o stapanesti foarte bine in special pe cea clasica.

Un modul are 12 saptamani si costa 4.200 lei, achitabili în 2 rate*
Cursurile au loc saptamanal la sediul DallesGO, intr-una din zilele saptamanii, de luni pana sambata, dimineata de la 11:00 la 14:00 sau seara de la 18:30 la 21:30, timp de 12 saptamani.
*In urma reducerii de LAST MINUTE 50% OFF, pretul cursului de Tunsoare nu va mai fi de 4200 lei, ci de 2100 lei pentru plata integrala.
Poti plati si in rate, beneficiind de un discount de 20%, achitand astfel 3360 lei.
Pretul pachetului de Tunsoare plus Coafura plus Colorimetrie cu promotia “3 in 1 – PACHET COMPLET” este de 4400 lei pentru plata integrala.
Curs acreditat de Ministerul Muncii si de Ministerul Educatiei

ALEX FOX

Profesor BRASOV

camy-cu-semnatura_bw

Alex Fox este un hairstylist de renume, cu treisprezece ani de experienta in domeniu si sapte ani de experienta ca formator la cursuri de coafor-stilist, cu peste 150 de absolventi instruiti de el. A castigat doi ani la rand premiul pentru “Cel mai bun hairstylist al anului” (2016/2017) in cadrul Romanian Fashion Awards.

Absolvent al scolii Academia L’oreal Professional Paris, Alex Fox a lucrat ca hairstylist pentru Media Pro, canalele TV Antena 1 si TVR si in saloanele unor hairstylisti reputati, precum Camelia Negrea, George Soare si Anastasia Beverly Hills. A fost Trainer National Goldwell in cadrul Top Line si a lucrat ca hairstylist pentru Fashion Days.

FLORIN POPA

Profesor BRASOV

camy-cu-semnatura_bw
Popa Florin este un hairstylist cu experienta si activeaza în domeniu de 9 ani. Reusita lui în aceasta profesie a frumusetii consta în atentia la detalii, acuratetea si profesionalismul. Este pasionat de culoare si tunsoare si in 2019 a castigat locul I pentru cel mai bun Balayage “The Best Balayage” in cadrul Taberei Hairstilistilor, organizata la Piatra-Neamt alaturi de cei mai buni traineri din domeniu.
In decursul acestor ani, a participat la numeroase cursuri de formare si workshopuri, si a avut colaborari cu fotografi, designeri vestimentari locali pentru campanii de produse si colectii – cele mai recente proiecte ale sale au aparut în două reviste americane – “Bold Magazine” si “New Face Magazine”.

ALINA CRISAN

Profesor CLUJ


Renumita la nivel mondial, Alina Crisan si-a obtinut calificarea de hairstylist in urma cu aproape 20 de ani, la Academia de coafura Blondi, in Bucuresti. Tot acolo si-a inceput si cariera de formator, iar in anul 2001 a obtinut titlul de Campion Mondial la coafura in cadrul competitiei organizata in Darmstadt, Germania. Fire autodidacta, Alina Crisan a continuat sa se perfectioneze an de an prin participarea la numeroase cursuri de specializare si formare in domeniul coafurii in marile capitale ale lumii: Budapesta, Viena, Londra, Barcelona sau New York, unde a obtinut si numeroase distinctii. 

In 2006 a inceput colaborarea cu L’Oreal Romania devenind trainer Matrix. In prezent este senior trainer si membru al Matrix International Dream Team, iar din mainile ei ies look-uri memorabile ce sunt publicate in numeroase editoriale. In plus este invitata constant in cadrul evenimentelor de specialitate, unde anunta trendurile anuale in materie de tunsoare, culoare si hairstyling si inspira coaforii de pretutindeni prin showurile de coafura pe care le sustine atat in tara, cat si in strainatate.

PROGRAMA CURS

Cursul de tunsoare de la DallesGO este un curs prin excelenta practic. Metoda este simpla: o ora profesorul prezinta pe model o anumita tehnica de tunsoare, dupa care, in cursul urmator, cursantul o reproduce pe propriul model, urmand step by step indrumarile profesorului. Lucrand pe modele reale si nu pe cap de papusa sau cu peruci, cursanti au ocazia sa se confrunte cu situatii reale de munca in salon: vartejuri, linii diferite ale gatului, latimea fruntii si mai ales pretentiile clientului aflat pe scaunul din fata. Asta inseamna ca vom invata sa aplicam tehnicile predate de Alex Fox pliindu-le totodata si pe dorintele modelului din fata noastra.
Pornind de la o linie clasica, abordam si zona mai avangardista a tunsorii, cea specifica editorialelor de moda si concursurilor de haircut, lasand posibilitatea fiecarui cursant sa isi aleaga propriul stil si zona in care doreste sa isi dezvolte creativitatea.
Rezultatul sesiunilor de tuns de la curs vor fi surprinse in fotografii, in studiourile DallesGO, avand astfel posibilitatea sa monitorizam impreuna evolutia fiecarui cursant in parte. Pe langa experienta acumulata, vei pleca de la curs cu diploma acreditata, precum si cu un portofoliu care sa reprezinte cartea ta de vizita intr-o viitoare cariera in hairstyling.

Curs 1
Notiuni introductive:
• Introducere – prezentare;
• Tehnici de comunicare si atitudine vizavi de client
• Prezentarea trusei de lucru

Curs 2
Tehnici de baza, diagnostic si consiliere in functie de fizionomie, structura firului de par, forma craniului.

Curs 3
Tunsoare in linii drepte – scurt & lung – teorie & practica

Curs 4
Tunsoare in linii drepte – scurt & lung – teorie & practica

Curs 5
Tunsoare in trepte – scurt & lung – terorie & practic

Curs 6
Tunsoare in trepte – scurt & lung – terorie & practica

Curs 7
Tunsori speciale, asimetrii – teorie & practica

Curs 8
Tunsori speciale, asimetrii – teorie & practica

Curs 9
Schimbare de look – look & learn

Curs 10
Schimbare de look – look & learn

Curs 11
Tunsoarea pentru editorial/concurs

Curs 12
Evaluare proba practica – o tunsoare la alegere, aplicand una dintre tehnicile predate in timpul cursului