0769 041 711
info@dallesgo.ro

CURSUL DE STILISM & TENDINTE

Cursurile sunt destinate oricarui pasionat de moda care isi doreste sa inceapa o cariera ca stilist de fashion sau pentru cei care vor sa aprofundeze notiuni legate de stilurile vestimentare. Prima impresie nu se uita niciodata! Stilul personal imprimat in hainele pe care le porti si in atitudinea afisata este cartea ta de vizita.

  Tendinţele nu dictează, ci îndrumă. Vei afla care sunt piesele-cheie ce nu trebuie să-ţi lipsească din garderobă indiferent de sezon.

Cursul se adreseaza celor care iau moda in serios si o folosesc zilnic ca limbaj de exprimare. Garderoba ta ascunde un intreg vocabular stilistic prin care iti poti exprima personalitatea. Printre altele, structura cursului contine un ghid practic de imagine si stil, precum si diverse metode de a aplica tendintele in contextul codurilor sociale, legi si anti-legi ale conduitei vestimentare, notiuni despre cromatica, siluete etc.

Modulul INCEPATORI are 12 săptămâni și costă 3.400 lei, achitabili în 2 rate*
Modulul AVANSAȚI are 12 săptămâni și costă 3.800 lei, achitabili în 2 rate*
Cursurile au loc saptamanal la sediul DallesGO, intr-una din zilele saptamanii, de luni pana sambata, dimineata de la 11:00 la 14:00 sau seara de la 18:30 la 21:30, timp de 12 saptamani.
*Pentru plata integrală beneficiati de o reducere de 10%.
Studenții beneficiaza de reducere.

Powered by Baneasa Shooping City

logo nou baneasa