0769 041 711
info@dallesgo.ro

CURSUL DE SOCIAL MEDIA

Intr-o lume in care marketing-ul devine din ce in ce mai complex si competitiv, nu-ti mai permiti ntrebarea: “sa fac sau nu Social Media?” ci “cat de bine fac Social Media?”. In cadrul cursului vei afla cum functioneaza retelele de socializare, ce instrumente de marketing ofera acestea si cum le poti integra eficient in orice strategie de comunicare. Vei aprofunda elementele specifice platformelor Facebook, YouTube, LinkedIn si Twitter, precum si unelte online pe care le poti folosi pentru a atinge succesul in mediul online.

Primesti informatii esentiale despre planificarea comunicarii online, performance marketing, strategii smart de optimizare web, precum si despre instrumente de monitorizare a campaniilor on-line. Facebook ramane cea mai populararetea de socializare din lume si, contine cea mai completa suita de instrumente de marketing in Social Media. Pentru a comunica efficient peFacebook, atat pe un profil cat si pe o pagina, trebuie sa intelegi atat partea tehnica a retelei, cat si miza utilizatorilor care isi petrec timpul conectati la ea.

Vei afla in ce consta publicitatea pe Facebook (tipuri de Ads, strategii, masuratori), cum se fac aplicatiile pe Facebook si cat de eficiente sunt acestea. Dincolo de partea teoretica, Social Media este despre experienta traita de utilizator si tocmai aceasta experienta sta la baza cursului sustinut de Monica Jitariuc.

Vino sa iei parte la cursurile de Social Media!

Un modul are 12 saptamani si costa 4.000 lei, achitabili in 2 rate*
Cursurile au loc saptamanal la sediul DallesGO, intr-una din zilele saptamanii, de luni pana sambata, dimineata de la 11:00 la 14:00 sau seara de la 18:30 la 21:30, timp de 12 saptamani.
*In urma reducerii de LAST MINUTE 50% OFF, pretul cursului de Social Media nu va mai fi de 4.000 lei, ci de 2.000 lei pentru plata integrala.
Poti plati si in rate, beneficiind de un discount de 20%, achitand astfel 3.200 lei.
Pretul pachetului de Social Media plus Marketing Online Incepatori plus Personal Branding cu promotia “3 in 1 – PACHET COMPLET” este de 4.400 lei pentru plata integrala.

MONICA JITARIUC

Profesor BUCURESTI

Este un profesionist cu experienta variata in comunicare, lucrand de-a lungul carierei ei de 15 ani, atat de partea clientului, cat si a agentiei. A inceput facand PR institutional in cadrul Ministerului Apararii Nationale. Apoi, a lucrat in advertising, marketing si PR. A infiintat in 2010 departamentul de social media al agentiei MSLGROUP The Practice, pe care l-a condus ca Head of Social Media. Din 2013 este Managing Director al agentiei, alaturi de Oana Bulexa. In echipa The Practice, Monica a contribuit la campanii de social media de succes in industrii diverse. Unele dintre acestea au fost premiate la competitiile locale si internationale.

IVANA GAL

Profesor CLUJ


Ivona Gal, Senior PPC Canopyst la Canopy, agentie digitala in top 3 in Romania, este specialistul PPC care te poate surprinde cu o abordare super creativa si contextuala a unei campanii, proiectata insa cu obiectivele de business in minte si axata pe rezultate. Crede cu tarie in potentialul marketingului online si integrarea social media pentru a croi cea mai potrivita strategie pentru fiecare tip de client si nisa in parte. Este dedicata cresterii si dezvoltarii brandurilor mari și foarte mari din Romania in mediul digital prin performance marketing si campanii de Pay Per Click. Printre clientii cu care a lucrat de-a lungul timpului se numara si branduri precum: Enel, M.A.C Cosmetics, Yves Rocher, British Council, New Balance.

Puterea brandului este unul dintre cei mai importanti factori ai marketingului si sustine ca oamenii isi amintesc de brand si de experienta oferita de el, de aceea este important ca acesta sa ramana in mintea consumatorilor.

Inovatia este de multe ori elementul care face diferenta in era online-ului, asa ca este adepta noilor canale, compararea rezultatelor si a personalizarii mesajelor atunci cand ne dorim o campanie de succes.

OVIDIU BALCACIAN

Profesor BRASOV


Ovidiu este co-fondator și Social Media Campaigns Manager la The Pharmacy, agentie specializata in PPC Marketing. Este „omul cu Facebook-ul” in agentie si se ocupa de strategie pe partea organica, campanii de Ads, dar și de analiza detaliata a campaniilor sau strategii de scalare. De asemenea, este si trainer de aproape 7 ani, timp in care a sustinut peste 50 de editii ale cursului de PPC marketing, cu peste 700 de participanti. A gestionat pana acum peste 3000 de campanii de Facebook, insumand bugete anuale de peste 1.500.000 de euro.

ALEXANDRA GALEA

Profesor ORADEA


Ovidiu este co-fondator și Social Media Campaigns Manager la The Pharmacy, agentie specializata in PPC Marketing. Este „omul cu Facebook-ul” in agentie si se ocupa de strategie pe partea organica, campanii de Ads, dar și de analiza detaliata a campaniilor sau strategii de scalare. De asemenea, este si trainer de aproape 7 ani, timp in care a sustinut peste 50 de editii ale cursului de PPC marketing, cu peste 700 de participanti. A gestionat pana acum peste 3000 de campanii de Facebook, insumand bugete anuale de peste 1.500.000 de euro.

LOREDANA CRACIUN

Profesor IASI


Loredana Crăciun este Art Director si Social Media Strategist la Stormers. Citeste date, optimizeaza bugetele de promovare, coreleaza informatii si intelege in detaliu impactul pe termen lung al promovarii social media in dinamica unui mix de marketing. Este conectata la nou si mereu atenta la ce se intampla in mediul online, anticipeaza si se adapteaza la trenduri si cautari pentru ca stie ca informatia este cheia celei mai bune strategii de promovare.

Este absolventa a unui master in PR si Publicitate, este Identity Coach certificat NLP si are o experienta de peste 12 ani in domeniu si sute de clienti in portofoliu din domenii variate de produse si servicii.

ALEXANDRA ARVA

Profesor IASI


Alexandra Arva este Social Media Specialist si Content Creator la agentia Stormers si, in timpul liber, Social Media Junkie. Permanent la curent cu ultimele trend-uri din mediul online, atunci cand nu scrolleaza pe propriile ei conturi de pe retelele de socializare sau cand nu testeaza noi filtre de pe Instagram si Facebook, e cu siguranta la agentie si creeaza continut diversificat, pliat pe audientele clientilor. Tot ea gestioneaza conturile de Social Media ale acestora si participa la crearea si implementarea campaniilor de promovare.

Cu experienta variata in domeniu, este pasionata si devoreaza tot ceea ce inseamna Marketing si Social Media, fiind absolventa a Facultatii de Comunicare si Relatii Publice si, in prezent, masterand la aceeasi specializare.

MARIA HARAGA

Profesor IASI


Maria Haraga este co-fondator al agentiei Stormers, agentie specializata in strategie online si solutii web. I se spune “the Brain” pentru ca gandeste in termeni de marketing functional: “la ce serveste aceasta campanie?”, “ce obtinem din promovarea acestui produs?, “care este piata pentru acest serviciu?” Are un background profesional de 14 ani in marketing offline, online, comunicare si strategie.

Este absolventa de Jurnalism si Stiintele comunicarii, are formare la nivel de trainer in programare neuro-lingvistica si a gandit, dezvoltat si implementat campanii online pentru clienti din zona servicii sau magazine online.

Programa

Cursul abordeaza social media ca instrument integrat in mixul de comunicare. Mai mult, perspectiva de lucru va fi cea reputationala – cum construim si cum protejam reputatia unui brand sau a unei companii in social media. Este o abordare strategica si temeinica, bazata pe teorie, dar si pe multe exercitii practice. Vom lucra pe brief-uri, vom rezolva probleme de comunicare sau crize in social media, vom descompune si analiza ce functioneaza azi si ce nu functioneaza in social media. Vom vedea cum se decid obiectivele si cum se masoara rezultatele in social media.

Curs 1: Introducere in Social Media
Prezentarea cursantilor, stabilirea obiectivelor pentru urmatoarele cursuri si o mica introducere in Social Media (notiuni si practici).

Curs 2: Stabilirea obiectivelor de marketing si comunicare online
Introducere in marketingul online, obiective smart si studii de caz.

Curs 3: Strategia editoriala in retelele sociale (continut si statistici)
Vorbim despre marketingul de continut si despre strategia editoriala in retelele sociale in functie de obiectivele de business ale companiei.

Curs 4: Publicitate pe Facebook (tipuri de Ads, strategii, măsurători)
Notiuni si practici utile in campaniile de Facebook Ads, remarketing, urmarirea conversiilor si indicatori de performanta.

Curs 5: Gestionarea crizelor de imagine pornite din social media
Un curs despre cum putem gestiona crizele de comunicare din social media.

Curs 6: Exercitiu practic Facebook (editorial + ads + aplicatie)
Exercitiu practic cu brief fictiv, pe echipe.

Curs 7: Alte retele de socializare (Google+, Linkedin, Twitter si Instagram)
O trecere in revista a altor retele de socializare pe care companiile le-ar putea folosi pentru atingerea obiectivelor de comunicare.

Curs 8: A-B Testing orientat pe obiective in campaniile Cost Per Click / Cost per Mille – Exercitiu practic
Exercitiu practic cu brief fictiv orientat pe obiective si analiza a costurilor in campaniile de Facebook Ads si Google Adwords.

Curs 9: Studii de caz pe campanii din diverse domenii de activitate – Prezentare
O serie explicatii si exemple pe studii de caz concrete in care s-au indeplinit obiectivele stabilite initial.

Curs 10: Masurarea vanzarilor generate de pagina de Facebook – Exercitiu practic
Exercitiu practic cu brief fictiv orientat pe masurarea vanzarilor generate de eforturile de comunicare pe Facebook.

Curs 11: Intrebari si Raspunsuri pe probleme punctuale ale cursantilor/companiilor lor
Probleme punctuale ale cursanţilor si alte intrebari legate de cursurile anterioare.

Curs 12: Test final
Un test care sumarizeaza tot ce s-a discutat in cursurile anterioare.