0769 041 711
info@dallesgo.ro

CURSUL DE SKETCH-UP

Cursul este destinat celor care doresc dobandirea abilitatii de a crea un proiect de design interior in 3D. Ca designer de interior sau pur si simplu ca pasionat vei putea crea un proiect complet de la simulari 3D pana la planuri cu cote cu ajutorul aceluiasi program.

La curs vei avea nevoie de un laptop si mouse propriu. Performantele minime ale laptopului:
Configuratie hardware recomandata Procesor 2+GHz, 8+ GB RAM, 700 MB spatiu liber pe hard-disk, Placa video 3D cu 1 GB de memorie, sau mai mult, cu suport pentru OpenGL 3.0 sau mai nou.
(Pentru performanta de lucrur SketchUp se bazeaza foarte mult pe placa video care necesita suport pentru OpenGL 3.0 sau mai nou. De-a lungul timpului, utilizatorii au avut probleme cu placile video Intel (integrate), recomandam evitarea acestora in acest moment), Mouse 3 butoane.
Programul Sketch-Up Pro trebuie instalat pe laptop. Versiunea minima de Sketch-Up pe care trebuie sa o aveti instalata este Sketch-Up Pro 2019.

Un modul are 12 saptamani si costa 4.000 lei, achitabili în 2 rate*
Cursurile au loc saptamanal la sediul DallesGO, intr-una din zilele saptamanii, de luni pana sambata, dimineata de la 11:00 la 14:00 sau seara de la 18:30 la 21:30, timp de 12 saptamani.
*In urma reducerii de LAST MINUTE 50% OFF, pretul cursului de Sketch-Up nu va mai fi de 4.000 lei, ci de 2.000 lei pentru plata integrala.
Poti plati si in rate, beneficiind de un discount de 20%, achitand astfel 3.200 lei.
Pretul pachetului de Sketch-Up plus Design Interior Incepatori plus Autocad cu promotia 3 in 1 – PACHET COMPLET este de 4.000 lei pentru plata integrala.

BOGDAN DIACONU

Profesor BUCURESTI


Este un inginer specializat in designul de interior si designul de obiect, lucreaza de doi in echipa Ilenei Raducanu (profesor la cursul de Design Interior) si impreuna au in portofoliu multe proiecte de design interior. Bogdan este un bun didact, folosind metode simple de indrumare reusind sa adapteze cursul usor, atat celor care au deja experienta in domeniu, cat si celor sunt pentru prima oara in situatia de a lucra intr-un program de proiectare.

MIODRAG STOIANOV

Profesor TIMISOARA


Miodrag Stoianov este unul dintre cei mai talentati arhitecti romani, avand colaborari cu nenumarate birouri de arhitectura si design din Timisoara pentru o gama larga de proiecte, de la planuri urbanistice si cladiri de locuinte colective pana la design de obiect si amenajari interioare. In 2018 a obtinut premiul BETA 2018 pentru Spatiul Interior si nominalizare in cadru BIG SEE INTERIOR DESIGN AWARDS 2019 pentru proiectul HOME.

Absolvent al Facultatii de Arhitectura din Timisoara, Miodrag Stoianov a avut parte de experiente internationale de studii si practica in tari precum Italia si Olanda. Iar imediat dupa finalizarea studiilor a predat desen si CAD in cadrul liceului Ion Mincu din Timisoara, sectia Arhitectura. Experienta vasta se reflecta in abilitatea de a intelege si utiliza eficient uneltele necesare profesiei de proiectare si de a ajuta pe cei care fac primii pasi in aceasta directie sa parcurga un traseu cat mai scurt.

VERONICA GANEA

Profesor GALATI


Pasionata de arte din copilarie, a urmat cursurile Liceului de Arta unde a invatat profesionalismul si respectul fata de valorile consacrate ale artei. Mai tarziu a urmat Facultatea de Arte din Bucuresti, sectia de Design Interior, unde a si descoperit programul de modelare 3D, Sketch-up, pe care s-a perfectionat ulterior.

In prezent are propriul studio de Design Interior unde amenajeaza atat spatii rezidentiale, cat si comerciale. Isi dedica foarte mult timp proiectelor sale si ii place sa imbine naturaletea si simplitatea lucrului bine facut cu perfectiunea. In design programul Sketch-up este foarte important pentru ca o ajuta sa ofere o perspectiva realista asupra spatiului.
Doreste ca toate cunostintele acumulate pe parcurcul anilor ca designer interior sa le impartaseasca viitorilor cursanti pentru ca acestia sa devina profesionisti in utilizarea acestui program.

PROGRAMA CURS

Curs 1
Prezentare generala a programului si cum se muleaza acesta pe designul de interior. Familiarizarea cu interfata, navigarea in program, crearea scenelor si folosirea de “toolbars”.

Curs 2
Manipularea obiectelor. Selectia si mutarea obiectelor, scalarea si rotarea obiectelor, manipularea fetelor si a muchiilor. Metode avansate de selectie.

Curs 3
Cum desenam in sketch-up? Invatarea instrumentelor pentru desenul 2D si 3D. Transformarea desenului 2D in 3D. Exercitii practice.

Curs 4
Masurarea si cotarea. Utilizarea instrumentelor de masurare pentru a crea linii de ghidaj. Crearea sectiunilor, folosirea etichetelor si cotari. Exercitii practice.

Curs 5
Cum sa lucrezi organizat. Gruparea obiectelor, lucrul cu layerele. Cand folosim optiunile hide si lock. Exercitii practice.

Curs 6
Definirea de componente si lucrul cu acestea. Utilizarea librariei cu obiecte pentru sketch-up 3D Warehouse. Aplicatii pentru proiectul in lucru. Tema pentru acasa.

Curs 7
Crearea materialelor. Utilizarea paletei de materiale, aplicarea materialelor, editarea materialelor.

Curs 8
Lucrul cu texturile. Maparea interactiva a texturilor, maparea obiectelor curbe, proiectarea pe obiecte curbe. Crearea unui plan utilizand o imagine importata. Desenarea unei structuri plecand de la un desen in plan. Exercitii practice. Tema pentru acasa.

Curs 9
Layout pentru sketch-up. Prezentare generala, crearea unui template. Pregatirea fisierului in sketch-up pentru cotare in layout.

Curs 10
Importarea fisierului din sketch-up in layout, modificarea vederilor, folosirea optiunii “update model reference”.

Curs 11
Cotarea in layout, tipuri de cote, adaugarea de adnotari si detalii tehnice. Crearea dosarului de proiect.

Curs 12
Scurta recapitulare comenzi si TEST FINAL.