0769 041 711
info@dallesgo.ro

CURSUL DE PUBLIC SPEAKING

Cursul de Public Speaking se adreseaza celor care doresc sa atinga superlativul in vorbire si, prin aceasta, sa evolueze in viata personala si profesionala. Vei invata sa iti adaptezi discursul in asa fel incat sa hipnotizezi orice auditoriu.

Intr-o conversatie, vanzare, prezentare sau intr-un discurs vorbele bine alese conteaza cel mai putin. Cei care te asculta sunt influentati doar 7% de ceea ce le spui! Diferenta sta in felul in care le spui! Vorbele bine intonate, frazate, mimica si atitudinea potrivita sunt cele care conteaza cu adevarat.

La cursul de Public Speaking vei invata, practic, arta „vorbelor bine spuse”, prin insusirea rostirii corecte a sunetelor dintr-un cuvant, a gasirii ritmului, intonatiei, modulatiilor vocii, volumului si frazarii potrivite. Astfel, vei obtine maximum de impact in randul celor care te asculta.Vei deveni o personalitate convingatoare, autoritara, seducatoare sau sensibila, in functie de interesul si aria ta profesionala.

Te antrenam cu tehnici folosite de personalitati celebre. Te invatam sa iti stapanesti tracul si emotiile, iti “dezlegam” limba cu fraze complicate si exercitii de limpezire a vorbirii, astfel incat vei deveni atent la orice vocala ori consoana pe care o rostesti.

Te invatam sa respiri diafragmatic si sa tii in priza o sala de sute de persoane cu discursul tau. Vei capata un timbru vocal de invidiat! Te invatam atitudinea de scena, felul in care trebuie sa gesticulezi, felul in care privesti si zambesti cu ajutorul privirii. Te ajutam sa inveti sa-ti structurezi discursul ori prezentarea.

Un modul are 12 saptamani si costa 3.600 lei, achitabili în 2 rate*
Cursurile au loc saptamanal la sediul DallesGO, intr-una din zilele saptamanii, de luni pana sambata, dimineata de la 11:00 la 14:00 sau seara de la 18:30 la 21:30, timp de 12 saptamani.
*In urma reducerii de LAST MINUTE 50% OFF, pretul cursului de Public Speaking nu va mai fi de 3600 lei, ci de 1800 lei pentru plata integrala.
Poti plati si in rate, beneficiind de un discount de 20%, achitand astfel 2880 lei.
Pretul pachetului de Public Speaking plus Actorie plus Personal Branding cu promotia 3 in 1 – PACHET COMPLET este de 4000 lei pentru plata integrala.

TEODORA BELCIU MEȚIU

Profesor BUCURESTI

raicu
Teodora este fondatoarea Laboratorului de dictie, unde incearca sa invete cat mai multa lume sa-si foloseasca vorbirea la capacitate maxima. A lucrat ca purtator de cuvant la Ministerul Mediului, consilier de imagine MEP la Parlamentul European, a oferit consultanta in comunicare pentru personalitati politice si a fost prezentator la Realitatea TV.

Activitatea sa a fost recunoscuta prin numeroase premii printre care premiul presei pentru cel mai bun purtator de cuvant, premiul APTR pentru cel mai bun jurnal televizat, premiul Piata Finaciara pentru cea mai buna campanie de responsabilizare sociala Marea Debarasare. In prezent ofera consultanta in dictie si vorbire corecta atat pentru mediul politic, cat si pentru cel corporate.

DELIA OPREAN

Profesor CLUJ

delia
Delia Oprean este persoana pe care o vrei alaturi in firma ta. Coach acreditat ICF si trainer de public speaking, specialitatea ei este dezvoltarea programelor personalizate pentru diverse companii, bazate pe nevoile si bugetul clientilor.
Misiunea ei este de a se asigura ca fiecare „veriga” isi atinge potentialul maxim, iar pregatirea extensiva in domenii precum comunicarea, discursul public, leadership-ul si coaching-ul o fac perosana perfecta pentru acest lucru.

„Nu toti ne-am nascut cu talentul vorbirii, iar pentru multi dintre noi, sustinerea unui discurs in public se poate transforma intr-o veritabila fobie, daca nu reusim sa depasim fricile care ne blocheaza evolutia” , ne impartaseste Delia Oprean.
Acum, viitorii cursanti DallesGO au ocazia de a invata de la un adevarat profesionist in arta comunicarii. Iar pentru cei interesati, Delia are un mic sfat: Alege mereu tema discursului in functie de public.

IVA BERGHMANN

Profesor TIMISOARA

iva
Iva se descrie ca fiind mai intai femeie, fiica, mama, sotie si apoi coach si trainer. A debutat in perioada de criza economica, avand convingerea ca pragul critic va fi depasit mai usor de catre aceeia care decid sa investeasca in pregatirea personala si profesionala. Nu crede in retete universale, tocmai de aceea pe parcursul activitatii de trainer a creat peste 40 de programe personalizate in domeniul comunicarii, vanzarilor si leadership-ului. Experienta vasta, specializarile internationale obtinute in domeniul programarii neuro lingvistice, precum si abordarea personalizata fac din Iva alegerea ideala pentru traseul transformational al celor care aspira sa devina speakeri pe scena vietii lor.

“A vorbi stie oricine. A transmite cu scop este maiestria celor antrenati sa o faca. Cativa sunt nativi, iar majoritatea invata. A-ti depasi teama de a vorbi in public este de fapt un comportament nou, care poate fi invatat de oricine.”
Acum viitorii cursanti DallesGO au ocazia de a invata de la un profesionist experimentat al carui motto de business si de viata este: “Schimbarea incepe la nivelul actiunii”.

PROGRAMA CURS

Tot cursul este, de fapt, un antrenament cap-coada, cu public chiar! Vei sta de multe ori in fata tuturor, ca sa te antrenezi sa-i farmeci! Te vom bazai cu intrebari si fraze complicate, ca sa inveti sa le faci fata! Te vei distra cu vocale si consoane, pana uiti de orice obicei gresit de rostire. Vei invata sa nu te mai strambi ci, dimpotriva, sa gasesti expresia potrivita spuselor tale. Folosim tehnica “Oala de lut” pentru antrenarea vibratiilor vocii si identificarea volumului de scena. Vorbim pe muzica, pentru a ne descoperi registrele naturale de interpretare vocala in discurs, ca sa scapi de trac, sa capeti atentie distributiva si sa poti sa-ti reglezi volumul vocii.

Curs 1: Evaluare personalizata
– Diagnostice vocale si non-verbale: cursantii vor fi evaluati in functie de timbrul vocal, ritmul vorbirii, volumul vocii, atitudinea non-verbala, pentru startul antrenamentelor personalizate
– Piramida abilitatilor pentru un discurs public de succes
– Antrenamente de carisma cu vocalele zambetului!

Curs 2: Dictia, varful de lance in discursul public/prezentare
– Caruselul vocalelor si consoanelor: tehnici de rostire si corectare a eventualelor deficiente
– Incalzirea aparatului fonator pentru rostiri impecabile
– Tipuri de respiratie pentru vorbirea de scena
– Controlul emotiilor si tehnici de canalizare a acestora

Curs 3: Coerenta vorbitorilor de top
– Flick-flack pe barna si nu pe langa: testul sunetelor care te pot incurca in discurs
– Antrenamente pentru activarea atentiei distributive

Curs 4: Volumul vocii si ritmul vorbirii in discurs/prezentare
– Volumul vocii: sa-mi descopar intensitatea maxima si volumul de scena!
– Mai rar, va rog! Mai repede, va rog! – Ritmul potrivit in discurs.
– Tehnici de jonglare in discurs cu ritmuri diferite de vorbire

Curs 5: Tonalitatea potrivita si intonatia in discurs / prezentare
– Tonul show pentru antrenarea audientei
– Tonul autoritar pentru ca, indiferent ce spui, nimeni sa nu aiba obiectii
– Tonul bucuriei pentru ca toata lumea sa te asculte cu placere
– Antrenamente pentru trecerea naturala de la un ton la altul

Curs 6: Tonalitatea potrivita si intonatia in discurs / prezentare
– Tonul ironic pentru ca toata lumea sa inteleaga ridicolul situatiei
– Tonul seducator ca sa fii adorat de auditoriu
– Tonul trist pentru a transmite ingijorarea
– Antrenamente pentru trecerea naturala de la un ton la altul

Curs 7: Legile frazarii in vorbirea publica
– Semnele de punctuatie in discursul rostit
– Exercitiul pauzei voite in discurs
– Ce accentuam? Cum accentuam mesajele cheie?

Curs 8: Atitudinea in reflectoare
– Relatia dintre vorbitor si spatiul de prezentare
– Comunicarea non-verbala (gestica/mimica)
– Postura pe scena

Curs 9: Mesajul si structura de discurs
– Incursiune prin tipurile de discurs
– Tehnici de constructie a discursului/prezentarii
– Impact public de la primele fraze rostite
– Replici memorabile

Curs 10: Start DEBATE!
– Argumente imbatabile – resursa convingerii in discursul public
– Spontaneitatea – abilitatea care naste aplauze
– Coerenta, consistenta, carisma!

Curs 11: E momentul meu, e prezentarea mea!
– Doar 7 minute pentru cate am de spus?
– Cursantii vor sustine discursul/prezentarea finala utilizand tehnicile insusite pe parcursul programului de training
– Proba finala va fi inregistrata video

Curs 12: Feedback final – progrese obtinute
– Sumarizarea tehnicilor prezentate
– Analiza inregistrarilor video – feedback final