0769 041 711
info@dallesgo.ro

CURSUL DE DESIGN PANTOFI

CURS ACREDITAT

Vei asista la procesul fascinant si complicat al transpunerii unei idei in schita si mai apoi in produs finit. Te vei familiariza cu componentele din care este alcatuit un pan-tof si de instrumentele de lucru din atelier. Impreuna, vom confectiona pantoful per-fect, cel la care am visat mereu, pe care l-am vazut intr-o revista sau innobiland glezna unei getseterite, pe un aeroport aglomerat din Londra.
Vom afla nu doar cum se naste o colectie de pantofi, dar si cum se conduce un busi-ness in domeniu, cum se organizeaza un atelier de productie, cum se formeaza si in-tretine relatia cu furnizorii si cum prezinti produsul unei clientele fidele.

Nu in ultimul rand, vom parcurge fascinanta istorie a acestui obiect vestimentar pentru a intelege cum trebuie compus un total look, pornind de la incaltaminte

Un modul are 12 saptamani si costa 4.000 lei, achitabili în 2 rate*
Cursurile au loc saptamanal la sediul DallesGO, intr-una din zilele saptamanii, de luni pana sambata, dimineata de la 11:00 la 14:00 sau seara de la 18:30 la 21:30, timp de 12 saptamani.
*In urma reducerii de 50%, pretul cursului de Design Pantofi nu va mai fi de 4000 lei, ci de 2000 lei pentru plata integrala.
Poti plati si in rate, beneficiind de un discount de 20%, achitand astfel 3200 lei.
Pretul pachetului de Design Pantofi plus Genti Incepatori plus Stilism Avansati cu promotia 3 in 1 – PACHET COMPLET este de 4000 lei pentru plata integrala.

PROFESOR CURS PANTOFI

ALEXANDRU ADAM


Este un designer roman ce vine dintr-un background artistic. Si-a inceput studiile de arta la varsta de 6 ani, iar la 17 ani a castigat Olimpiada de Arte Plastice pe tara. Doi ani mai tarziu, proaspat iesit din liceu, i s-a oferit una dintre cele mai prestigioase rezidente artistice din Centrul si Estul Europei – bursa Kultur Kontakt din Viena, Austria.

Dupa cativa ani de expozitii in tara si in strainatate si 3 ani de studiu la Universitatea de Arta Bucuresti, Alexandru decide sa isi continue studiile in Londra, la Central Saint Martins College of Art and Design, unde va studia Product Design. Dupa terminarea cursului- ce ii va fi imbogatit considerabil cunostintele in domeniul productiei (a manufacturii de orice tip) si a diverselor materiale, de la cele clasice la cele inovativ futuriste-i se ofera un loc la departamentul Master in Fashion, la cea mai prestigioasa si respectata facultate de design din lume, Royal College of Art.

Acolo il va intalni pe Manolo Blahnik, a carui admiratie reuseste sa o castige prin abordarea sa unica de a imbina traditionalul cu inovativul. La terminarea masteratului, i se ofera sansa de a coordona toate colectiile de accesorii pentru Thierry Mugler in Paris. Dupa cateva colectii se intoarce in Londra, unde colaboreaza cu renumiti designeri ce isi prezinta colectille la London Fashion Week, inainte de a prelua comanda departamentului de Footwear de la Vivienne Westwood. Dupa mai multe colectii create pentru brandul londonez, creeaza un brand de incaltaminte de lux, ce are la baza o directie bazata pe sustenabilitate si ecologie.

PROGRAMA CURS

Curs 1
Prezentarea atelierului. Utilaje, scule folosite atat in fabricarea incaltamintei manuale dar si a productiei industriale.

Curs 2
Tipurile de incaltaminte, o trecere in revista a majoritatii tipurilor de incaltaminte de la sandale, mocasini la stiletto si cisme de cauciuc.

Curs 3
Pantofii ca element iconic de design.

Curs 4
Tipuri de materiale folosite la toate aceste tipuri de incaltaminte.

Curs 5
Cum se construieste o colectie. Abordare si practici.

Curs 6
Realizarea unei perechi de incaltari. Design-ul si ce trebuie urmarit de la schita la punerea in practica a unei idei.

Curs 7
Partile componente, alegerea materialelor, tiparistica.

Curs 8
Pregatirea elementelor ce alcatuiesc o pereche de incaltari.

Curs 9
Asamblarea partilor componente ale unei incaltari.

Curs 10
Asamblarea partilor componente ale unei incaltari.

Curs 11
Evaluarea produsului final. Crearea unei fise tehnice a produsului pentru a fi pus in productie. Informatii de baza pentru alcatuirea unui pret de produs.

Curs 12
Examen final