0769 041 711
info@dallesgo.ro

CURSUL DE MODELLING

Lumina reflectoarelor si catwalk-ul n-au fost niciodata mai aproape!
Cursul de modelling de la DallesGO este un program de pregatire a tinerelor talente pentru cariera de model, structurat sub forma unui curs intensiv de 3 luni de zile care cuprinde informatiile necesare pregatirii unui tanar model cu varsta cuprinsa intre 5-22 de ani.

In cele 12 saptamani vei invata tot ce trebuie sa stie un model, de la mersul pe podium, cum sa pozezi pentru revistele de moda, dar si aspecte ce tin de beauty, stil personal, sport si dieta. La final, vei avea propriul tau lookbook profesionist, care iti va deschide usa catre lumea fascinanta a modei.

Un modul are 12 saptamani si costa 3.600 lei, achitabili în 2 rate*
Cursurile au loc saptamanal la sediul DallesGO, intr-una din zilele saptamanii, de luni pana sambata, dimineata de la 11:00 la 14:00 sau seara de la 18:30 la 21:30, timp de 12 saptamani.
*In urma reducerii de 50%, pretul cursului de Modelling nu va mai fi de 3.600 lei, ci de
1.800 lei pentru plata integrala.
Poti plati si in rate, beneficiind de un discount de 20%, achitand astfel 2.880 lei.
Pretul pachetului de Modelling plus Stilism Incepatori plus Actorie cu promotia 3 in 1 – PACHET COMPLET este de 4.000 lei pentru plata integrala.

PROFESOR

ALITIA BANICA


Alitia Banica, fost model al agentiei Best Models, a colaborat cu unii dintre cei mai buni designeri, makeup-artisti si fotografi de moda romani, de-a lungul unei cariere impresionante incepute la 15 ani. A avut aparitii in campanii si prezentari de moda pentru designeri romani consacrati precum Adrian Oianu, Bianca Popp, Lena Criveanu, Carmen Secareanu, Doina Levintza sau Mihaela Glavan, cat si internationale, fiind reprezentata de agentiile din Milano, Brave si Women.

A aparut in editoriale stilizate de Ovidiu Buta sau Amir Dobos, si fotografiate de cei mai talentati fotografi de moda, dintre care ii amintim pe Oltin Dogaru, Ionut Staicu si Bogdan Petrice. O recunosti de asemenea si in videoclipurile unora dintre cei mai hot artisti pop autohtoni, Inna, Ami si Sunstroke Project fiind doar cativa. Mai mult, Alitia este si antrenoare de fitness, cu un background in atletismul de performanta, fiind fosta campioana nationala. Este pasionata de frumos, arta fotografiei, moda & beauty.

PROGRAMA CURS

Cursurile se vor tine o data pe saptamana si vor exista doua grupe de varsta: 5-11 ani si 12-22 ani.

Programa

Saptamana 1
Mers scenic
Istoria modei

Saptamana 2
Mers scenic
Stilism

Saptamana 3
Mers scenic
Makeup

Saptamana 4
Mers scenic
Hairstyle

Saptamana 5
Mers scenic
Fotografie de moda

Saptamana 6
Mers scenic
Nutritie

Saptamana 7
Mers scenic
Social Media + Personal Branding

Saptamana 8
Mers scenic
Actorie

Saptamana 9
Mers scenic
Design Vestimentar

Saptamana 10
Mers scenic
Prezentator TV

Saptamana 11
Sedinta Foto/ Lookbook

Saptamana 12
Examen/Mers scenic