0769 041 711
info@dallesgo.ro

CURSUL DE MARKETING ONLINE INCEPATORI

Te familiarizam cu modalitati de comunicare in masa si cu mediile care reusesc sa-ti aduca clienti si beneficii. Analizam campaniile Google Adwords, Adsense, cele de pe Youtube si Facebook, le intelegem mecanismul de functionare si invatam sa le folosim, lucrand la mai multe campanii impreuna.

  We’re just in the beginning stages of what will be a truly remarkable breakthrough for most people – as remarkable as the telephone.

STEVE JOBS

Vom continua cu unul din cele mai importante instrumente care ne spune ce se intampla in spatele tuturor lucrurilor vizibile pe online: Google Analytics. Vom afla despre useri si comportamentul lor, despre cum se trateaza eficienta in lumea online si ce inseamna rata de conversie. Iar in acest punct vom discuta si despre SEO (search engine marketing), acest subiect atat de dezbatut, si totusi atat de “abstract”.

Un modul are 12 saptamani si costa 3.400 lei, achitabili în 2 rate*
Cursurile au loc saptamanal la sediul DallesGO, intr-una din zilele saptamanii, de luni pana sambata, dimineata de la 11:00 la 14:00 sau seara de la 18:30 la 21:30, timp de 12 saptamani.
*Pentru plata integrală beneficiați de o reducere de 10%.
Studenții beneficiaza de reducere.

RALUCA RADU

Profesor BUCURESTI

ecom2

Raluca Radu are peste 12 ani de experienta in marketing online si e-commerce. Raluca este Country Manager ANSWEAR, Owner MTH Digital si Co-organizator GPeC – cel mai important eveniment e-commerce din Romania. Raluca are o experienta de peste 12 ani in strategii de digital marketing si business online, SEO, PPC (Google AdWords si Facebook Ads), marketing afiliat, optimizarea ratei de conversie si Google Analytics.

Printre cele mai importante functii ocupate de Raluca, o mentionam pe cea de Country Manager Romania pentru OLX.ro & Autovit.ro – Naspers Classifieds din 2010 pana in 2013, dar si pe cea de Director de Marketing al F64. De asemenea, Raluca s-a implicat activ in sustinerea mediului antreprenorial din zona de tehnologie, fiind unul dintre initiatorii conferintei de antreprenoriat web si tehnologie din Europa de Est – How To Web.

ANDREI RADU

Profesor BUCURESTI

becheanu_bw
Andrei Radu este de 12 ani CEO & Founder GPeC – Cel Mai Important Eveniment de Comert Electronic din Romania si cea mai mare comunitate de magazine online romanesti – si Co-Fondator TRUSTED.ro – Programul National pentru Certificarea Magazinelor Online. Andrei este si unul dintre cei mai cunoscuti specialisti in User Experience & Customer Experience pentru magazine online, analizand de-a lungul carierei peste 1000 de magazine online din punct de vedere Usability cu impact de crestere a ratei de conversie.

Absolvent al Facultatii de Jurnalism si Stiintele Comunicarii, a fost fascinat inca din studentie de comertul online care incepea sa prinda contur in Romania. De atunci, Andrei a scris peste 150 de articole despre e-commerce, fondand prima revista de e-commerce din Romania (Link2E-Commerce). Andrei Radu ofera consultanta de specialitate in ceea ce priveste piata de e-commerce din Romania si Europa Centrala si de Est si oportunitatile de afaceri existente pe aceste piete. De asemenea, Andrei este si trainer in zona de usability si customer experience in e-commerce, fiind invitat ca speaker sau lector la numeroase conferinte si workshop-uri de profil, recunoscute pe plan international.

ALEXANDRA DAMIAN

Profesor CLUJ

Alexandra Damian
Am pasit in lumea marketing-ului online acum 7 ani din lumea artei, in care initial imi doream sa-mi dezvolt o cariera, insa constatand ca si arta are nevoie de marketing online, am decis sa urmez aceasta directie, care m-a purtat apoi printr-o diversitate de clienti si domenii.

Primii ani mi i-am petrecut in sectorul cultural, unde am comunicat pentru festivaluri de teatru si muzica, apoi am inceput sa ma implic in comunitatea clujeana si sa duc mai departe valorile Clujului, castigator al titlului de Capitala Europeana a Tineretului in 2015, coordonand mai multe proiecte alaturi de o echipa de marketing online, formata din tineri clujeni. In acelasi timp, am lansat proiectul personal HungaRomanisme, un proiect lingvistic digital care a strans laolalta romani si maghiari, intr-un spatiu virtual de dialog.

Lucrul intr-un start-up a venit la scurt timp, iar timp de un an am facut parte din echipa de video curation din cadrul Liverail, care fusese proaspat cumparat de catre Facebook. Pasul firesc urmator a fost lucrul intr-o agentie, asa ca m-am alaturat departamentului de marketing online al Netlogiq, unde am lucrat pentru clienti din domenii foarte variate. Din 2017, ma ocup de management-ul agentiei Digital Cowboys, unde gestionam conturi de turism, ecommerce, educatie si evenimente.

PROGRAMA CURS

Curs 1
Principalele canale de marketing online. Glosar de termeni. Principalii KPI in marketingul online. Keyword Research si Tool-uri de Marketing Online pentru research de piata. Exercitii practice.

Curs 2
Introducere in Google Analytics. Masurarea performantei online. Bazele Google Analytics si principii de baza in masurarea performantelor magazinului meu online si canalelor principale de marketing online. Exercitii practice.

Curs 3
Google AdWords. Generalitati, lucruri de baza si platforma Google AdWords. Prima campanie in Google AdWords Search. Sfaturi practice pentru campanii Google AdWords de succes.

Curs 4
Google AdWords Display Network, Youtube Ads, Gmail Sponsored si alte tipuri de formate.

Curs 5
Recapitulare si exercitii practice Google AdWords si Google Analytics.

Curs 6
Trecerea de la Google Ads la Facebook Ads. Studii de caz si exercitii practice. KPI in Google Analytics pentru Facebook Ads.

Curs 7
SEO. Optimizarea pentru motoarele de cautare – Google Organic. Principii de baza si sfaturi practice. Link building.

Curs 8
Exercitii practice SEO. Introducere in social media. Facebook Organic si Instagram. LinkedIn. Youtube si video marketing.

Curs 9
(Raluca RADU) – Facebook Ads – principia de baza si exercitii practice. Studii de caz.

Curs 10
Email Marketing. Affiliate Marketing. Gandirea strategiei de marketing online, proiectii de buget si rezultate. Exerciii practice.

Curs 11
Recapitulare, studii de caz si exercitii practice.

Curs 12: 
Test final si prezentare practica de final.