0769 041 711
info@dallesgo.ro

CURSUL DE MARKETING ONLINE INCEPATORI

Te familiarizam cu modalitati de comunicare in masa si cu mediile care reusesc sa-ti aduca clienti si beneficii. Analizam campaniile Google Adwords, Adsense, cele de pe Youtube si Facebook, le intelegem mecanismul de functionare si invatam sa le folosim, lucrand la mai multe campanii impreuna.

  We’re just in the beginning stages of what will be a truly remarkable breakthrough for most people – as remarkable as the telephone.

STEVE JOBS

Vom continua cu unul din cele mai importante instrumente care ne spune ce se intampla in spatele tuturor lucrurilor vizibile pe online: Google Analytics. Vom afla despre useri si comportamentul lor, despre cum se trateaza eficienta in lumea online si ce inseamna rata de conversie. Iar in acest punct vom discuta si despre SEO (search engine marketing), acest subiect atat de dezbatut, si totusi atat de “abstract”.

Un modul are 12 saptamani si costa 3.600 lei, achitabili în 2 rate*
Cursurile au loc saptamanal la sediul DallesGO, intr-una din zilele saptamanii, de luni pana sambata, dimineata de la 11:00 la 14:00 sau seara de la 18:30 la 21:30, timp de 12 saptamani.
*In urma reducerii de 50%, pretul cursului de Marketing Online – Modulul Incepatori nu va mai fi de 3600 lei, ci de 1800 lei pentru plata integrala.
Poti plati si in rate, beneficiind de un discount de 20%, achitand astfel 2880 lei.
Pretul pachetului de Marketing Online Incepatori plus Avansati plus E-COMMERCE cu promotia “3 in 1 – PACHET COMPLET” este de 4000 lei pentru plata integrala.

PARTENERI:
canopy

RALUCA RADU

Profesor BUCURESTI

ecom2

Raluca Radu are peste 12 ani de experienta in marketing online si e-commerce. Raluca este Country Manager ANSWEAR, Owner MTH Digital si Co-organizator GPeC – cel mai important eveniment e-commerce din Romania. Raluca are o experienta de peste 12 ani in strategii de digital marketing si business online, SEO, PPC (Google AdWords si Facebook Ads), marketing afiliat, optimizarea ratei de conversie si Google Analytics.

Printre cele mai importante functii ocupate de Raluca, o mentionam pe cea de Country Manager Romania pentru OLX.ro & Autovit.ro – Naspers Classifieds din 2010 pana in 2013, dar si pe cea de Director de Marketing al F64. De asemenea, Raluca s-a implicat activ in sustinerea mediului antreprenorial din zona de tehnologie, fiind unul dintre initiatorii conferintei de antreprenoriat web si tehnologie din Europa de Est – How To Web.

ANDREI RADU

Profesor BUCURESTI

becheanu_bw
Andrei Radu este de 12 ani CEO & Founder GPeC – Cel Mai Important Eveniment de Comert Electronic din Romania si cea mai mare comunitate de magazine online romanesti – si Co-Fondator TRUSTED.ro – Programul National pentru Certificarea Magazinelor Online. Andrei este si unul dintre cei mai cunoscuti specialisti in User Experience & Customer Experience pentru magazine online, analizand de-a lungul carierei peste 1000 de magazine online din punct de vedere Usability cu impact de crestere a ratei de conversie.

Absolvent al Facultatii de Jurnalism si Stiintele Comunicarii, a fost fascinat inca din studentie de comertul online care incepea sa prinda contur in Romania. De atunci, Andrei a scris peste 150 de articole despre e-commerce, fondand prima revista de e-commerce din Romania (Link2E-Commerce). Andrei Radu ofera consultanta de specialitate in ceea ce priveste piata de e-commerce din Romania si Europa Centrala si de Est si oportunitatile de afaceri existente pe aceste piete. De asemenea, Andrei este si trainer in zona de usability si customer experience in e-commerce, fiind invitat ca speaker sau lector la numeroase conferinte si workshop-uri de profil, recunoscute pe plan international.

IVANA GAL

Profesor CLUJ

Ivana Gal
Ivona Gal, Senior PPC Canopyst la Canopy, agentie digitala in top 3 in Romania, este specialistul PPC care te poate surprinde cu o abordare super creativa si contextuala a unei campanii, proiectata insa cu obiectivele de business in minte si axata pe rezultate. Crede cu tarie in potentialul marketingului online si integrarea social media pentru a croi cea mai potrivita strategie pentru fiecare tip de client si nisa in parte. Este dedicata cresterii si dezvoltarii brandurilor mari și foarte mari din Romania in mediul digital prin performance marketing si campanii de Pay Per Click. Printre clientii cu care a lucrat de-a lungul timpului se numara si branduri precum: Enel, M.A.C Cosmetics, Yves Rocher, British Council, New Balance.

Puterea brandului este unul dintre cei mai importanti factori ai marketingului si sustine ca oamenii isi amintesc de brand si de experienta oferita de el, de aceea este important ca acesta sa ramana in mintea consumatorilor.

Inovatia este de multe ori elementul care face diferenta in era online-ului, asa ca este adepta noilor canale, compararea rezultatelor si a personalizarii mesajelor atunci cand ne dorim o campanie de succes.

CATALINA MARUSTER

Profesor TIMISOARA

catalina
Catalina este owner al agentiei Debordant, companie axata pe cresterea business-urilor prin performance marketing.
Cu o experienta de peste 7 ani in marketing online, Catalina a lucrat in agentiile 2Performant, Publicis si Next Advertising pentru branduri precum Porsche, Vola.ro, Provident, Biskrem, DOC.ro, Fundatia Vodafone Romania, Credit Europe Bank, Muller, SOS Satele Copiilor.

Fiind deopotriva o fire analitica si creativa, a invatat de-a lungul timpului sa imbine pragmatismul datelor cu abordarile out of the box in cadrul campaniilor de promovare online. Sustine traininguri de aproape 6 ani, reusind astfel sa-si impartaseasca experienta profesionala cu peste 300 de persoane dornice sa activeze in marketingul online.

GEORGE NICOLAE

Profesor CONSTANTA

george
George Nicolae are experienta peste 22 de ani in dezvoltare online, din care 12 ani experienta in marketing online. Conduce propria agentie- Digital Ninja – cea mai creativa agentie de publicitate online din Romania. George este un Ninja autentic pe Google Ads (Adwords), Facebook Ads, SEO, User eXperience, optimizarea ratei de conversie, email marketing, growth hacking.

Absolvent al facultatii de Automatica Bucuresti, a ocupat functia de IT Manager la International Sport Management, a condus departamentul de creatie la F64.ro si a fost consultant pe comunicare si vanzari online pentru corporatiile din Top10. Este pasionat de fotografie si de tot ce inseamna comunicarea vizuala combinand creativitatea cu partea analitica. Crede cu tarie ca in marketingul online nu exista probleme, ci doar oportunitati.

PROGRAMA CURS

Curs 1
Principalele canale de marketing online. Glosar de termeni. Principalii KPI in marketingul online. Keyword Research si Tool-uri de Marketing Online pentru research de piata. Exercitii practice.

Curs 2
Introducere in Google Analytics. Masurarea performantei online. Bazele Google Analytics si principii de baza in masurarea performantelor magazinului meu online si canalelor principale de marketing online. Exercitii practice.

Curs 3
Google AdWords. Generalitati, lucruri de baza si platforma Google AdWords. Prima campanie in Google AdWords Search. Sfaturi practice pentru campanii Google AdWords de succes.

Curs 4
Google AdWords Display Network, Youtube Ads, Gmail Sponsored si alte tipuri de formate.

Curs 5
Recapitulare si exercitii practice Google AdWords si Google Analytics.

Curs 6
Trecerea de la Google Ads la Facebook Ads. Studii de caz si exercitii practice. KPI in Google Analytics pentru Facebook Ads.

Curs 7
SEO. Optimizarea pentru motoarele de cautare – Google Organic. Principii de baza si sfaturi practice. Link building.

Curs 8
Exercitii practice SEO. Introducere in social media. Facebook Organic si Instagram. LinkedIn. Youtube si video marketing.

Curs 9
(Raluca RADU) – Facebook Ads – principia de baza si exercitii practice. Studii de caz.

Curs 10
Email Marketing. Affiliate Marketing. Gandirea strategiei de marketing online, proiectii de buget si rezultate. Exerciii practice.

Curs 11
Recapitulare, studii de caz si exercitii practice.

Curs 12: 
Test final si prezentare practica de final.