0769 041 711
info@dallesgo.ro

CURSUL DE MANICHIURA INCEPATORI

Cursul de Manichiura Clasica si Semipermanenta este o specializare in domeniul stilizarii unghiilor naturale cu oja normala si semipermanenta, detaliind o metoda actuala pt a dobandi calitatile unui profesionist adevarat. Parcurgerea cursului se face step by step cuprinzand initiere, teorie si practica. La finalul cursului toti participantii vor fi pregatiti pentru o cariera in nails styling.

Un modul are 12 saptamani si costa 1.800 lei, achitabili în 2 rate*
Cursurile au loc saptamanal la sediul DallesGO, intr-una din zilele saptamanii, de luni pana sambata, dimineata de la 11:00 la 14:00 sau seara de la 18:30 la 21:30, timp de 12 saptamani.
*Pentru plata integrala beneficiati de o reducere de 10%.
Studentii beneficiaza de reducere.

MARIA MOSOR

Profesor BUCURESTI

maria
Mari, unul dintre cei mai apreciati designeri de unghii din Romania, este co-fondatoarea brandului Endorphin Lab, impreuna cu celebrul hairstylist Adonis Enache. In acest proiect si-a concentrat toata experienta sa de nailstylist, acumulata in ultimii unsprezece ani.

Si-a inceput meseria care avea sa ii aduca cea mai mare satisfactie profesionala si personala, ca simplu ucenic intr-un salon de infrumusetare. Fiind o fire foarte ambitioasa, s-a perfectionat constant si a participat cu succes la cele mai importante concursuri de design de unghii. Este o prezenta constanta in pictorialele de beauty ale revistelor de moda si printre clientii sai se numara foarte multe vedete din muzica, moda si showbiz. Ii place sa fie mereu la curent cu tendintele din beauty, pentru a fi un roll-model pentru ucenicii sai.

PROGRAMA CURS

Curs 1
1.1 Cunoasterea cursantilor
1.2 Pregatirea profesionala si anume organizarea si protectia muncii, normelor PSI, igienizarea locului de munca, asigurarea ca toate dizpozitivele si materialele sunt dezinfectate si sterilizate.
1.3 Scurt istoric al manichiurii! Oamenii isi fac manichiura de peste 4000 de ani. Prezentarea evolutiei manichiurii dealungul timpului.
1.4 Anatomia unghiiei si importanta ei, virusii care pot fi transmisi prin manichiura

Curs 2
2.1 Proceduri de sterilizare, prezentarea tipurilor de sterilizatoare si folosirea lor
2.2 Prezentarea tuturor instrumentelor necesare manichiurii si pedichiurii clasice
2.3 Prezentarea produselor si beneficiile lor

Curs 3
3.1 Identificarea si evaluarea tipului de manichiura al clientului
3.2 Consultanta cu privire la dorintele clientului
3.3 Etapele manichiurii clasice

Curs 4
4.1 Curs practic si evaluare teoretica

Curs 5
5.1 Bazele teoriei culorilor. Cele trei grupe de culori: rosu, albastru, galben si combinarea lor in functie de tipul de piele.

Curs 6
6.1 Masajul mâinilor si procedura de fizioterapie. Acesta se desfasoara la finalul manichiurii si in afara de faptul ca este relaxant are si puterea de vindecarea a unor boli.
6.1 Evaluarea schemei masajului fizio-terapeutic

Curs 7
7.1 Aplicarea acestor proceduri si pt pedichiura clasica
7.2 Examinarea tipului de piele a talpii
7.3 Practica pedichiurii si masajului fizio-terapeutic pt picioare

Curs 8
8.1 Aplicarea culorilor
8.2 Tehnici de design
8.3 Consultanta privind tendintele 2019 in materie de culoare si texturi pe unghii.

Curs 9, 10, 11
Practica manichiurii- pedichiurii clasice si culoarea Semipermanenta.